ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμορίμ για Ιωαννίδη: "Είναι μια περίπτωση που σκεφτόμαστε, θα δούμε τι θα γίνει"

Ο Φώτης Ιωαννίδης
Ο Φώτης Ιωαννίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρούμπεν Αμορίμ ανέφερε σε δηλώσεις του ότι ο Φώτης Ιωαννίδης δεν είναι για την Σπόρτινγκ ούτε το Plan B ή το Plan Α και θα φανεί στο μέλλον τι θα γίνει.

Η Σπόρτινγκ ενδιαφέρεται θερμά για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό, ένα "σίριαλ" που ξεκίνησε από την αρχή του καλοκαιριού και τα λιοντάρια δεν έχουν εγκαταλείψει.

Μάλιστα για τον Έλληνα διεθνή επιθετικό του τριφυλλιού κλήθηκε να απαντήσει στο Sport TV και ο τεχνικός της Σπόρτινγκ, Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος τόνισε ότι ο Ιωαννίδης είναι μια περίπτωση που σκέφτονται αλλά δεν θα ήθελε να μιλήσει αν είναι το plan A ή B της ομάδας του.

"Υπολογίζουμε στους παίκτες που έχουμε και το πιο σημαντικό είναι να μην φεύγουν περισσότεροι παίκτες, απ’ όσους έρχονται, καθώς όλοι ξέρουμε την πραγματικότητα για τις ομάδες της Πορτογαλίας και δεν είναι εύκολο να το κάνεις πάντα αυτό.

Αλλά, έχουμε ένα καλό πλάνο, με πολλούς νεαρούς παίκτες, που μας δίνουν λύσεις στο γήπεδο. Οπότε, είμαι πολύ ικανοποιημένος με τους παίκτες που είναι εδώ.

Εάν έχουμε Plan Β; Αυτή την στιγμή έχουμε τρεις επιθετικούς και όπως είδατε ο Ριμπέριο βελτιώνεται. Ο Ράφαελ Νελ ήταν άτυχος, αλλά έπαιξε καλά. Οπότε, δεν θα μιλήσω για Plan B ή Plan Α. Είναι μία περίπτωση που σκεφτόμαστε. Έχει συμβεί πολλές φορές και θα δούμε τι θα γίνει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ