ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμορίμ σε ερώτηση για τον Ιωαννίδη: "Θέλουμε πάντα τις πρώτες μας επιλογές"

Ο Φώτης Ιωαννίδης
Ο Φώτης Ιωαννίδης INTIME SPORTS

Γι' ακόμη μία φορά ο προπονητής της Σπόρτινγκ, Ρούμπεν Αμορίμ, ρωτήθηκε για τον Φώτη Ιωαννίδη, με τον ίδιο να τονίζει πως η ομάδα του θα προσπαθήσει για την πρώτη της επιλογή.

Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Φώτη Ιωαννίδη δεν έχει σβήσει σε καμία περίπτωση. Ο προπονητής των λιονταριών, Ρούμπεν Αμορίμ, ρωτήθηκε ξανά για τον φορ του Παναθηναϊκού, όπως και για μία τρίτη επιλογή, μετά το "ναυάγιο" με τον Βίτορ Ρόκε.

Ο Αμορίμ αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τον Ιωαννίδη ως την πρώτη επιλογή της Σπόρτινγκ, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η πορτογαλική ομάδα επιμένει γι' αυτή την πρώτη επιλογή.

"Δεν ξέρω ποια είναι η πρώτη επιλογή. Δεν πρόκειται να σχολιάσω αυτή την πτυχή. Υπάρχουν διαφορετικοί παίκτες για διαφορετικές θέσεις. Δεν ήξερα ότι ήμασταν ήδη σε τρίτη επιλογή για αυτή τη θέση. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, άλλα που δεν μπορούμε. Έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση πριν.

Όταν νιώθουμε πολύ πιεσμένοι, έχουμε την τάση να κάνουμε λάθη. Το έχω κάνει. Θα προσπαθήσω να μην το κάνω. Προσπαθούμε για την πρώτη μας επιλογή. Ας δούμε αν θα τα καταφέρουμε εγκαίρως. Θα είμαστε προετοιμασμένοι. Είμαι πρόθυμος να περιμένω το καλύτερο από τους παίκτες μου. Όλοι ανταποκρίθηκαν καλά. Θέλουμε πάντα τις πρώτες επιλογές" ανέφερε συγκεκριμένα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ