ΑΡΗΣ

Αμορόζο: "Δώρο Θεού το Κύπελλο"

Αμορόζο: "Δώρο Θεού το Κύπελλο"
Αμορόζο

Ο Βραζιλιάνος άσος του Άρη, Μάρτσιο Αμορόζο, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για το πρώτο γκολ του με την φανέλα του Άρη

Ο Αμορόζο αναφέρθηκε αρχικά στο πρώτο γκολ που σημείωσε με την φανέλα του Άρη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο τονίζοντας: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος για το πρώτο γκολ που πέτυχα μπροστά στον κόσμο μας, αλλά και για την εμφάνιση και την νίκη που πήραμε", ενώ όσον αφορά τον ρόλο του στην ομάδα του Άρη ο Βραζιλιάνος δήλωσε πως: "Πάντα είχα την δυνατότητα να πασάρω, να μοιράζω το παιχνίδι. Απ' αυτή την πλευρά μπορώ να βοηθήσω και τον Άρη, όχι μόνο σκοράροντας".

Αναφερόμενος στο πως αισθάνεται ο ίδιος ο Αμορόζο δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος που ικανοποίησα τους φιλάθλους", ενώ σχετικά με το πώς βλέπει τον ίδιο μέσα στην ομάδα του Άρη είπε: "Προσπαθώ πάντα μέσα από τις προπονήσεις να γίνομαι καλύτερος ώστε να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα και να ευχαριστήσω τους φιλάθλους.


Πιστεύω ότι είναι καιρός να μην μιλάω για προσαρμογή, αυτό πέρασε. Τώρα πρέπει να γίνω καλύτερος τεχνικά και αγωνιστικά προκειμένου να βοηθήσω άμεσα την ομάδα, άλλωστε γι' αυτό με απέκτησαν όχι για να τους βοηθήσω του χρόνου".



Για την συνεργασία του με τον Κόκε ο Αμορόζο είπε: " Είναι πολύ ωραίο να αγωνίζεσαι δίπλα με έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Κόκε. Αν συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε έτσι γιατί να μην διεκδικήσουμε ακόμη και την θέση που οδηγεί στο Champions League της επόμενης περιόδου. Δεν είναι όμως μόνο ο Κόκε είναι όλοι οι παίκτες της ομάδας του Άρη".


Για τον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος στον φετινό θεσμό είπε: "Θα ήταν δώρο Θεού το Κύπελλο, το οποίο εξαρτάτε από εμάς. Αλλά θα πρέπει να κοιτάμε μπροστά, το κάθε παιχνίδι και να μην αφήνουμε τον αντίπαλο να μας αμφισβητήσει, να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε αγώνα και να κερδίζουμε. Για να βελτιωνόμαστε βέβαια θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις".


Για το ελληνικό πρωτάθλημα ο Βραζιλιάνος του Άρη και το πώς το βλέπει δήλωσε: "Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο, σκληρό και ανταγωνιστικό αν και δεν είναι τόσο γνωστό. Τρεις ομάδες διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά αυτές οι ομάδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας από τον Άρη και με σωστή δουλειά να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το χρόνου κι εμείς τον τίτλο".


Για το ενδεχόμενο της παραμονής του στον Άρη μετά το τέλος του τρέχοντος συμβολαίου του, που είναι διάρκειας ενάμιση έτους, σχολίασε: "Το σκέφτομαι, είναι η πρόθεση μου γι' αυτό άλλωστε και τακτοποιώ και την οικογένεια μου. Αν είναι θέλημα Θεού θέλω να συνεχίσω στον Άρη".



Για τον καλό του φίλο Ριβάλντο επισήμανε: "Δεν έχω μιλήσει τελευταία με τον Ριβάλντο, είναι και παραμένει φίλος μου. Χάρηκα που τον είδα να σκοράρει στο ντέρμπι".


Αναφορικά με την βοήθεια του κόσμου του Άρη στην ομάδα είπε: "Είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω ότι ήρθα σε μία ομάδα που ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης. Δεν είναι υπερβολή αυτό. Είχα την τύχη να δω τους οργανωμένους να μας ακολουθούν σε όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας. Αυτός ο κόσμος αξίζει τίτλους, αξίζει την παρουσία μου εδώ και θα ήθελα να παίξω αρκετά χρόνια στην ομάδα του Άρη".


Για το πώς αντιμετωπίζει το προσεχές παιχνίδι με τον Λεβαδειακό τόνισε: "Δεν ξέρω καλά τον Λεβαδειακό, αλλά έχω διαπιστώσει ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Αυτό που θέλουμε πάντα είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών που θα μας φέρουν πιο κοντά στην εκπλήρωση των στόχων μας", κλείνοντας ο Βραζιλιάνος άσος του Άρη αποχαιρέτησε τους φιλάθλους της ομάδας με την έκφραση: "VAMOS ARIS".







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ