ΑΡΗΣ

Αμορόζο: "Βρίσκω τον εαυτό μου"

Αμορόζο: "Βρίσκω τον εαυτό μου"
Αμοροζο

Ο Μάρτσιο Αμορόζο τόνισε πως σιγά-σιγά βρίσκει τον εαυτό του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης

Ο Μάρτσιο Αμορόζο μπορεί την φορά αυτή να μην ήταν ο σκόρερ του Άρη με τον Βραζιλιάνο ωστόσο να ήταν ο δημιουργός του γκολ Ίβιτς που χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η φάση αυτή δεν ήταν πάντως η μόνη που δημιούργησε στην διάρκεια του χθεσινού παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό δείχνοντας γενικότερα μέρα με την μέρα να προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο.
" Πιστεύω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ, ωστόσο δεν τα καταφέραμε. Αυτή ήρθε στο δεύτερο μέρος και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε μια σημαντική νίκη. Είμαστε ικανοποιημένοι για τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι μας φέρνουν πιο κοντά στο στόχο μας", σχολίασε ο Αμορόζο που για την δική του εμφάνιση:

" Παιχνίδι με παιχνίδι γίνομαι καλύτερος. Είχα να αγωνιστώ τέσσερις μήνες και είναι σημαντικό για μένα που βρίσκω τον εαυτό μου. Πλέον έχω κοντά μου και την οικογένεια μου, η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες μέρες. Σίγουρα η παρουσία της εδώ με βοηθάει ψυχολογικά".

Κι όσο για το ντέρμπι που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Αμορόζο είπε: " Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως θα πάμε στη Αθήνα για την ΑΕΚ".

Από την πλευρά του ο Σάκης Πρίττας ικανοποιημένος από την νίκη που συνοδεύτηκε από την επιστροφή του στην βασική ενδεκάδα τόνισε πως:

" Καταφέραμε και πήραμε μια σημαντική νίκη και συνεχίζουμε να βρισκόμαστε μέσα στο στόχο μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές ευκαιρίες, παρόλο που ο Λεβαδειακός έπαιζε αμυντικά. Στο δεύτερο καταφέραμε και σκοράραμε νωρίς με αποτέλεσμα να μας φύγει το άγχος και να παίξουμε καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι ο αντίπαλος έφθασε κοντά στην ισοφάριση, ωστόσο σε καμιά περίπτωση δεν μας απείλησε αισθητά στο παιχνίδι. Είμαστε ικανοποιημένοι για τους τρεις βαθμούς και τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ