ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Αμπέλ Φερέιρα: Έκανε άσεμνη χειρονομία στο Παλμέιρας - Φλαμένγκο και είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, μέσω VAR

Αμπέλ Φερέιρα: Έκανε άσεμνη χειρονομία στο Παλμέιρας - Φλαμένγκο και είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, μέσω VAR
PRINT SCREEN

Το ντέρμπι Παλμέιρας - Φλαμένγκο είχε αρνητικό πρωταγωνιστή τον Αμπέλ Φερέιρα, με τον Πορτογάλο προπονητή να προβαίνει σε άσεμνη χειρονομία κατά τη διάρκεια του αγώνα και να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή μετά από παρέμβαση του VAR.

Ο αγώνας της Παλμέιρας με την Φλαμένγκο για το Copa do Brazil βρήκε τους γηπεδούχους να επικρατούν με 1-0 με το γκολ του Ρέις από το 7ο λεπτό, όμως τη συγκεκριμένη νίκη δεν την ευχαριστήθηκαν.

Αφενός γιατί δεν ήταν αρκετή για να τους δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση από τη στιγμή που είχαν χάσει με 2-0 εκτός έδρας το πρώτο ματς και αφετέρου γιατί το ματς αυτό σημαδεύτηκε από την αποβολή του Αμπέλ Φερέιρα.

Αυτή ήρθε πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, με τον 45χρονο Πορτογάλο (έκατσε στον πάγκο του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2019-2020) να κάνει μία άσεμνη χειρονομία και τον διαιτητή Άντερσον Νταρόνκο να βλέπει στο video το επίμαχο σκηνικό έπειτα από παρότρυνση του VAR, για να του δείξει απευθείας κόκκινη κάρτα και να τον αποβάλλει από τον πάγκο της ομάδας του.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ