CONFERENCE LEAGUE

Άμραμπατ: "Νομίζω ότι θα κερδίσει η Φιορεντίνα στον τελικό, εντυπωσιακά όσα έχει πετύχει ο Ελ Κααμπί"

Άμραμπατ: "Νομίζω ότι θα κερδίσει η Φιορεντίνα στον τελικό, εντυπωσιακά όσα έχει πετύχει ο Ελ Κααμπί"
Ο Νόρντιν Άμραμπατ με τη φανέλα της ΑΕΚ κόντρα στον Άγιαξ για τους ομίλους του Europa League INTIME SPORTS

Ο Νορντίν Άμραμπατ μιλώντας στο ολλανδικό ESPN δήλωσε ότι η Φιορεντίνα θα επικρατήσει στον τελικό επί του Ολυμπιακού. Παράλληλα μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο Ολυμπιακός μονομαχεί με τη Φιορεντίνα στην OPAP Arena (29/05, 22:00, COSMOTE SPORT 1HD, MEGA, LIVE SPORT24) για τον τελικό του Conference League με στόχο να κατακτήσει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο

Ο Νορντίν Άμραμπατ μίλησε στο ολλανδικό ESPN για τον μεγάλο τελικό και προέβλεψε ότι οι βιόλα θα επικρατήσουν στον τελικό κόντρα στους Πειραιώτες.

"Ο κόσμος μιλά για τον τελικό εδώ και εβδομάδες. Νομίζω ότι θα το κερδίσει η Φιορεντίνα, καθαρά βάσει της εμπειρίας και της λίγο παραπάνω ποιότητας. Παράλληλα, μου αρέσει πολύ ο προπονητής, ο Ιταλιάνο.

Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός πιέζει καλά και ψηλά με τους εξτρέμ. Νομίζω ότι ο Ιταλιάνο έχει ένα τακτικό κόλπο γι’ αυτό και θα αφήσει τους μπακ να παίζουν χαμηλά και θα έχουν χώρους για να παίξουν ποδόσφαιρο από πίσω", δήλωσε ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός.

Παράλληλα ρωτήθηκε για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί που είναι ο πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών στη σεζόν και στο Conference League συνολικά. "Για να είμαι ειλικρινής, με εξέπληξε. Προέρχεται από την Μπαρκάν, η οποία δεν είναι από τις κορυφαίες ομάδες στο Μαρόκο. Όταν δεις όσα έχει πετύχει τώρα, είναι πολύ εντυπωσιακά. Είναι πολύ δυνατός για το ύψος και το σώμα του. Κάνει άλματα ψηλά και είναι πολύ ακροβατικός", ήταν όσα δήλωσε ο Ελ Αραμπί για τον συμπατριώτη του.

Η Heineken 0.0, επίσημος χορηγός του UEFA Europa Conference League, τσουγκρίζει στην υγειά των αληθινών φιλάθλων που ζουν για τη βραδιά του μεγάλου τελικού στις 29/05!

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ