ΑΡΗΣ

Αμυντικός πονοκέφαλος...

Αμυντικός πονοκέφαλος...
ολιβα

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα, δείχνει να προβληματίζεται όσον αφορά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο που θα χρησιμοποιήσει στην πρεμιέρα

Στη λίστα των τραυματιών του Άρη ήρθαν να προστεθούν στην διάρκεια του χθεσινού φιλικού με τον ΟΦΗ οι Σπύρος Γόγολος και Γιόναν Γκαρθία. Οι δυο τους στο πρώτο κιόλας ημίωρο υπέστησαν αιμάτωμα κι έτσι ο Χουάν Κάρλος Ολίβα που μπορεί να έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του είδε να αυξάνεται ο πονοκέφαλός του.
Το γιατί; Πολύ απλά γιατί ήδη τραυματίες ήταν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιώργος Κολτσίδας αλλά και ο Ρονάλντο Γκιάρο από την προπόνηση του Σαββάτου. Ο Παπαδόπουλος το παλεύει να δηλώσει παρών με τον Πανιώνιο αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες, ο Κολτσίδας θα είναι σίγουρα απών ενώ ο Γκιάρο που υπέστη τράβηγμα στην μέση στην προπόνηση του Σαββάτου τα μηνύματα είναι πιο αισιόδοξα.

Σχετικά τώρα με τους δύο χθεσινούς τραυματίες, τους Γόγολο και Γκαρθία, όλα δείχνουν πως οι περιπτώσεις τους θα ξεκαθαρίσουν προς το τέλος της εβδομάδας. Για το λόγο αυτό άλλωστε ο Χουάν Κάρλος Ολίβα όπως έδειξε και στο χθεσινό φιλικό με τον ΟΦΗ δείχνει να καταλήγει στην περίπτωση του Κρίστι Βαγγελί ως παρτενέρ του Ευθύμη Κουλουχέρη.

Κατά τα άλλα ο Σέρχιο Κόκε ανεβάζει ρυθμούς και δεν αποκλείεται τελικά να προλάβει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο το Σάββατο.

Παπάζογλου: "Στόχος μου να καθιερωθώ"

Ο Θανάσης Παπάζογλου, σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Άρη στο χθεσινό φιλικό με τον ΟΦΗ και τελευταίο στην διάρκεια της προετοιμασίας, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis"και δεν έκρυψε πως: "O στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην ομάδα, ο προπονητής δείχνει να με πιστεύει αλλά πρέπει να συνεχίσω την σκληρή δουλειά και να παραμείνω συγκεντρωμένος".



Για την παρουσία του στην φετινή προετοιμασία του Άρη είπε: "Έλαβα μέρος στο δεύτερο μέρος της προετοιμασίας λόγω της Εθνικής ομάδος αλλά λαμβάνω κανονικά μέρος στις προπονήσεις και δεν έχω κανένα πρόβλημα", και παραδέχτηκε πως:

"Ο κόσμος σίγουρα θέλει Έλληνες παίκτες, που προέρχονται και από τα... σπλάχνα της ομάδος". Σε ερώτηση για το που αφιέρωσε το χθεσινό γκολ που σημείωσε είπε: "Το γκολ το αφιέρωσα στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο», ενώ για τη νέα χρονιά τόνισε:

"Πέρυσι κάναμε μία καλή χρονιά, φέτος περιμένω να είναι ακόμη καλύτερη και περιμένουμε να πετύχουμε τους στόχους μας", κι όσο τέλος για το τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος του Άρη από τον ίδιο δήλωσε: "Από μένα ο κόσμος να περιμένει μία μεγάλη προσπάθεια ώστε να μπορέσω να δώσω αυτό που πρέπει για να βοηθήσω την ομάδα όποτε χρειαστεί".



500 εισιτήρια στον Πανιώνιο

Στην διάρκεια της σημερινής μέρας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Super League ανάμεσα στον Άρη και τον Πανιώνιο, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, της ΔΕΑΒ, της Super League, του Άρη και του Πανιωνίου.

Συνολικά θα τυπωθούν 20.300 εισιτήρια η προπώληση των οποίων θα ξεκινήσει μεθαύριο Τετάρτη. Στον Πανιώνιο αποφασίστηκε να δοθούν 500 εισιτήρια για τη Θύρα 4, ενώ στην ίδια Θύρα άλλα 733 εισιτήρια δεν θα διατεθούν. Επίσης θα αφαιρεθούν 1.340 εισιτήρια από την Θύρα 1, ενώ η Θύρα 5 θα παραμείνει κλειστή.












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ