ΤΡΙΚΑΛΑ

Αναχωρεί για το Μπάνσκο

Αναχωρεί για το Μπάνσκο
Σάββας Παντελίδης INTIME SPORTS

Η αποστολή του ΑΟ Τρίκαλα αναχωρεί το πρωί της Κυριακής για τη Βουλγαρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της

Για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας αναχωρεί το πρωί της Κυριακής η αποστολή των Τρικάλων, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στην Βουλγαρία η αποστολή θα παραμείνει ως τις 7 Αυγούστου και εκεί ο τεχνικός της ομάδας, Σάββας Παντελίδης θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει διάφορα σχήματα στα φιλικά παιχνίδια ενόψει της νέας σεζόν.

Στην αποστολή που θα ταξιδέψει για το Μπάνσκο βρίσκονται οι: Τολιος, Πουρής, Ζαφείρης, Μπριλλάκης, Γεωργίου, Γιώτας, Ριζογιάννης, Χρήστου, Βελέτης, Τελκίνσκι, Μπακομήτρος, Σαββίδης, Κόρμπος, Μανουσάκης, Μίγκας, Μπαριέντος, Μόκας, Ρούσεφ, Ευθυμίου, Κοντογουλίδης, Μπρίκιτς και Παλάσιος.

Ο Ροντρίγκο Παλάσιος μάλιστα, έδειξε πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις και ο Σάββας Παντελίδης εισιγήθηκε την απόκτησή του. Είναι Παραγουανός επιθετικός 21 χρονών και έπαιζε στην δεύτερη ομάδα της Τακουάρι.

Τέλος, ο Σάββας Παντελίδης, μιλώντας στο "goaltrikala.gr", για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τόνισε: " Είναι στον χαρακτήρα μου να μην είμαι ποτέ ικανοποιημένος. Μπορώ να πω ότι τα παιδιά δείχνουν διάθεση στις προπονήσεις καθώς έχουν καταλάβει που έχουν έρθει. Προσπαθούν όσο μπορούν περισσότερο. Σίγουρα δε μπορώ να βγάλω συμπεράσματα ακόμη καθώς είναι πολύ νωρίς. Γνωρίζω ότι έχουν μεγάλη κόπωση, τους συμπαραστέκομαι αλλά η δουλειά είναι δουλειά και πρέπει να βγει".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ