ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναχωρεί για το Βέλγιο ο Καρέλης

Αναχωρεί για το Βέλγιο ο Καρέλης
Καρέλης Μπέριος INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καρέλης θα μεταβεί στο Βέλγιο εντός της ημέρας και θα ολοκληρώσει τα διαδικαστικά ζητήματα της μεταγραφής του στη Γκενκ.

Στη διάρκεια της Δευτέρας (11/1) ο Νίκος Καρέλης θα αναχωρήσει από την Αθήνα για το Βέλγιο, προκειμένου να έχει απ' ευθείας συζητήσεις με τους διοικούντες την Γκενκ και να συμφωνήσει στους όρους της συνεργασίας τους. Το μοναδικό που αναμένει είναι η άδεια από τη διοίκηση της ΠΑΕ, για αυτό και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με την Καλλονή στη Μυτιλήνη.

Ο διεθνής επιθετικός θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη (12/1) και θα υπογράψει το συμβόλαιο του αμέσως μόλις εξαχθούν τα αποτελέσματα τους. Η συμφωνία του Καρέλη με τη Γκενκ θα διαρκέσει έως τον Ιούνιο του 2019 και προβλέπονται ετήσιες αποδοχές ύψους 500.000 ευρώ, καθαρά.

Πάντως, ο Κρητικός ποδοσφαιριστής κρίνεται έτοιμος να χρησιμοποιηθεί και δεν αποκλείεται την Παρασκευή (15/1) να κάνει ντεμπούτο στη Jupiler League εναντίον της Ζούλτε Βάρεγκεμ. Άλλωστε, η Γκενκ επείγεται για την ενίσχυση της στην επίθεση, εξ' ου και η αποφασιστικότητα για την υλοποίηση της μεταγραφής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ