ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναχώρησε για Σουηδία ο Μπεργκ

Αναχώρησε για Σουηδία ο Μπεργκ
INTIME SPORTS

Στην πατρίδα του βρίσκεται από την Τετάρτη το μεσημέρι ο Μάρκους Μπεργκ με τον διεθνή άσο να δίνει το παρών στα παιχνίδια της Εθνικής Σουηδίας. Στις αρχές Ιουνίου η επιστροφή στην Ελλάδα για τον γάμο του στις 12 Ιουνίου.

Για την Σουηδία αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Μάρκους Μπεργκ συνοδευόμενος φυσικά από όλα τα μέλη της οικογένειας του, την γυναίκα του και τα δυο παιδιά του. Ο Σουηδός θα παραμείνει για τουλάχιστον δέκα μέρες στην πατρίδα του καθώς έχει και θα δυο φιλικά με την Εθνική Σουηδίας που θα γίνουν στις 28 Μαΐου και 1η Ιουνίου αντίστοιχα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Ντάλιν, Ίσακσον, Νόρντφελντ, Άντονσον, Μπέγκτσον, Γκράνγβιστ, Γιόχανσον, Λούστιγκ, Νίλσον, Μπεργκ, Ντουρμάζ, Ελμ, Έρικσον, Ελμάντερ, Χίλεμαρκ, Χίσεν, Ιμπραΐμοβιτς, Κάλστρομ, Λάρσον, Τοϊβόνεν, Βέρνμπλουμ, Ζένγκιν.

Ο Σουηδός άσος και η γυναίκα του έχουν ξετρελαθεί με την χώρα μας και έχουν αποφασίσει να παντρευτούν στην Ελλάδα για αυτό και θα επιστρέψουν στις αρχές Ιουνίου για να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον γάμο τους ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου στην χώρα μας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ