ΑΡΗΣ

Αναχώρησε ο Κάλας

Αναχώρησε ο Κάλας

Τον δρόμο της επιστροφής για τις ΗΠΑ πήρε ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Άλεξ Κάλας. Αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη Μαΐου.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Άλεξ Κάλας, πήρε τα ξημερώματα τον δρόμο της επιστροφής για τις ΗΠΑ από όπου αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη Μαΐου.

Ο ομογενής επιχειρηματίας στην πενθήμερη παραμονή του στη Θεσσαλονίκη δεν έμεινε μόνο στο να παρακολουθήσει το χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Καμπανιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Κάλας συναντήθηκε με όλους τους θεσμικούς φορείς του Άρη, είχε συνεργασία με νομικούς και φοροτεχνικούς για την εκκαθάριση, μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, συναντήθηκε με τους βετεράνους και φυσικά δεξιώθηκε τους Χένες και Φόιχτ παρουσίας και των επικεφαλείς της ΚΑΕ Άρης.

Οι εντολές που έδωσε φεύγοντας ήταν οι ποδοσφαιριστές να ασχολούνται μόνο με την προπόνηση αφού όλα τα υπόλοιπα που αφορούν πληρωμές είναι εξασφαλισμένα από τον ίδιο και ζήτησε ιδιαίτερη προσοχή αλλά και να ενημερώνεται σχεδόν καθημερινά για την πορεία της εκκαθάρισης.

Ο Κάλας πριν από την αναχώρησή του από την Θεσσαλονίκη σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova τόνισε: «Εγώ θέλω να κάνω μια επένδυση και εφόσον είδα την ευκαιρία, έκρινα καλό να την κάνω στην πατρίδα μου».

Κι όσο για τις προτεραιότητές του για τον Άρη υποστήριξε: «Είναι τρεις οι τομείς με τους οποίους θα ασχοληθούμε κατά κύριο λόγο. Πρώτος και βασικότερος να ανέβει η ομάδα κατηγορία. Δεύτερος τομέας η έναρξη και ολοκλήρωση της διαδικασίας της εκκαθάρισης και τρίτος, σε συνεργασία με τον ΑΣ, να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τις βάσεις, ώστε να κατορθώσουμε να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό για τον Άρη».

Τέλος για το πότε σκέφτεται να ξαναέρθει στην Ελλάδα η απάντηση του Κάλας ήταν: «Αυτό θα συμβεί, είτε στα τέλη Μαΐου, είτε, σίγουρα, στις δύο πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου. Ελπίζω, όταν θα έρθω την επόμενη φορά, να έχουμε όλοι έναν παραπάνω λόγο να είμαστε χαρούμενοι! Να έχουμε έναν λόγο για να γιορτάσουμε κάτι (σ.σ την άνοδο του Άρη)».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ