ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναγνωστόπουλος: "'Όνειρο ζωής να δουλέψω σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, θα είμαι εδώ όποτε με χρειαστεί"

Αναγνωστόπουλος: "'Όνειρο ζωής να δουλέψω σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, θα είμαι εδώ όποτε με χρειαστεί"
EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξανδρος Ανγανωστόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να αναφέρεται στους στόχους της ομάδας και στην πίστη του ότι μπορεί να προσφέρει όποτε του ζητηθεί.

Ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Τρίτης (02/07) ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος θα αποτελέσει τον τρίτο στην ιεραρχία τερματοφύλακα των "ερυθρόλευκων" τη σεζόν 2024/25, πίσω από τους Κωνσταντίνο Τζολάκη και Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Στις πρώτες δηλώσεις του με τη φανέλα των Πειραιωτών ο 29χρονος πορτιέρε αναφέρθηκε στις βλέψεις που έχει μετακομίζοντας από την Κηφισιά στον κάτοχο του Conference League, ενώ δήλωσε παρών όποτε τον χρειαστεί ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αναγνωστόπουλος

"Νιώθω πολύ περήφανος και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν. Ανυπομονώ για την καινούργια χρονιά, υπόσχομαι πολλή δουλειά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και ο καθένας μας να βάλει από ένα λιθαράκι.

Νομίζω για κάθε ποδοσφαιριστή είναι μεγάλη τιμή και ένα όνειρο ζωής να δουλέψω σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι όχι μόνο είναι η δυνατότερη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά και από τις δυνατότερες στην Ευρώπη, όπως φάνηκε και αυτή τη σεζόν.

Στόχος της ομάδας πάντα είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Αυτό δεν αλλάζει. Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη, τους είμαι ευγνώμων και υπόσχομαι ότι θα είμαι εδώ για την ομάδα όποτε χρειαστεί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ