ΠΑΟΚ

Ανακωχή από Βεζυρτζή-Οικονομίδη

Ανακωχή από Βεζυρτζή-Οικονομίδη
Βεζυρτζής-Κούδας

Ανακωχή από Βεζυρτζή-Οικονομίδη και πλάνα για το μέλλον της ΠΑΕ

Το κυρίαρχο θέμα ήταν η κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς στον εισαγγελέα με αφορμή το πόρισμα των ορκωτών λογιστών που κάνει λόγο για "μαύρη τρύπα" 5.674.000 ευρώ.
Αυτό που επίσης αποφάσισαν οι δυο επιτελείς του ΠΑΟΚ είναι ότι πρέπει να γίνει προσπάθεια παραμονής του σημερινού διοικητικού συμβουλίου προκειμένου να λυθούν σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Μετά την άρνηση του νομικού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Δημοσθένη Στάμου να αναλάβει τη σύνταξη και την υποστήριξη της μηνυτήριας αναφοράς κατά του Γιάννη Γούμενου οι Νίκος Βεζυρτζής και Απόστολος Οικονομίδης αποφάσισαν να αναζητήσουν έμπειρο ποινικολόγο στον οποίο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα αναθέσει την υπόθεση.

Φυσικά συζητήθηκε και η αναφορά του Οικονομίδη για "πλαστογραφία". Ο αναπληρωτής πρόεδρος υποστήριξε ότι δεν εννοούσε το Νίκο Βεζυρτζή όταν έκανε λόγο για πλαστογραφία αρνήθηκε όμως να αναφέρει ποιον εννοούσε.

Αυτό αποφάσισαν οι Νίκος Βεζυρτζής και Απόστολος Οικονομίδης ήταν την ερχόμενη εβδομάδα να πραγματοποιήσουν ταξίδι στην Αθήνα προκειμένου να πιέσουν προς όλες τις κατευθύνσεις για τη διευθέτηση των χρεών του ΠΑΟΚ και τη σύναψη χορηγιών.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ