ΗΡΑΚΛΗΣ

Ανακοινώνει Ευρωπαίο τερματοφύλακα

Ανακοινώνει Ευρωπαίο τερματοφύλακα
INTIME SPORTS

Δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της ημέρας να δημοσιοποιηθεί η απόκτηση ενός τρίτου γκολκίπερ. Ο "γηραιός" απέσυρε το ενδιαφέρον για τον Ματιέ Βαλβέρντ

Καθαρά θέμα χρόνου φαίνεται να είναι η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής του τερματοφύλακα που θα συμπληρώσει την τριάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου μαζί με τους Δημήτρη Ελευθερόπουλο και Γιώργο Μπαντή με αυτόν να μην είναι ο Ματιέ Βαλβέρντ.

Ο 27χρονος Γάλλος πορτιέρο της Τουλούζ δεν έλυσε το συμβόλαιό του με την γαλλική ομάδα με αποτέλεσμα με την σύμφωνη γνώμη του Μαρίνου Ουζουνίδη η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής ξεκίνησε ήδη τις επαφές της με άλλον γκολκίπερ το όνομα του οποίου δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ακόμη και το απόγευμα.

Ουσιαστικά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον Βαλβέρντ η απόκτηση του οποίου φάνταζε ως δεδομένη τις τελευταίες μέρες και μάλιστα για συμβόλαιο τριετούς χρονικής διάρκειας σε συνδυασμό και με την περίπτωση που προέκυψε.

Κι αν ο Ισπανός Χοσέμι αναμένεται τελικά μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην Θεσσαλονίκη (01:45) με πτήση από την Ζυρίχη ο Ουζουνίδης έχει εισηγηθεί στην διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής την απόκτηση και ενός ακόμη αμυντικού χαφ θεωρώντας την ως δεδομένη για την συμπλήρωση του ρόστερ εν όψει των υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ