ΤΣΕΛΣΙ

Ανακοινώνει Σκολάρι μετά το τέλος του Euro!

Ανακοινώνει Σκολάρι μετά το τέλος του Euro!
Σκολάρι-Τσέλσι

Την αποκάλυψη ότι η διοίκηση της Τσέλσι ήρθε την περασμένη εβδομάδα σε συμφωνία με τον Σκολάρι για να αναλάβει τους "μπλε", έκανε η "Daily Mirror"

Την αποκάλυψη αυτή κάνει στην σημερινή της έκδοση (10/6) η αγγλική εφημερίδα "Daily Mail", υποστηρίζοντας πως η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα, αλλά θα ανακοινωθεί μετά τη λήξη των υποχρεώσεων του "Φελιπάο" με την Εθνική Πορτογαλίας στο Euro 2008.
Και αυτό γιατί ο έμπειρος προπονητής θέλει να παραμείνει απερίσπαστος στις υποχρεώσεις που έχει με τους Ίβηρες, τους οποίους οδήγησε το 2004 στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και το 2006 στην τέταρτη θέση του Μουντιάλ, με την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο να εμφανίζεται στην παρούσα φάση ως ένα από τα... γκράν φαβορί για διάκριση στα γήπεδα Αυστρίας/Ελβετίας.

Σε περίπτωση πάντως που κάτι "χαλάσει" την τελευταία στιγμή, η εναλλακτική λύση για τον πάγκο των Λονδρέζων είναι ο Γκους Χίντινκ, καθώς η συμφωνία που έχει κάνει με τη ρωσική ομοσπονδία για την παραμονή του στον πάγκο της εθνικής ομάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2010, είναι προφορική και όχι γραπτή.





TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ