ΙΝΤΕΡ

Ανακοινώνει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ανακοινώνει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
ιμπραΐμοβιτς

Όλα είναι έτοιμα για να ανακοινώσει η Μπαρτσελόνα την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από την Ίντερ

Ο Σαμουέλ Ετο'ο έβαλε στην άκρη τις τρελές απαιτήσεις του και είπε το "ναι", έτσι μαζί με τον Αλεξάντρ Χλεμπ (ως δανεικός) θα πάει στην Ίντερ.
Ο Καμερουνέζος συμφώνησε από χτες (Τρίτη) με την Ίντερ σε πενταετές συμβόλαιο με 10.500.000 ευρώ τον χρόνο, αλλά σήμερα ζήτησε από την "Μπάρτσα" τα 5.000.000 ευρώ τα οποία θα έπαιρνε φέτος στην τελευταία του χρονιά στο "Καμπ Νόου" σύμφωνα με το συμβόλαιό του.

Για αυτόν τον λόγο η Μπαρτσελόνα ήταν έτοιμη να καταθέσει πρόταση 75.000.000 ευρώ και τον Αλεξάντρ Χλεμπ με κανονική μεταγραφή και όχι δανεισμό.

Τελικά, ο Ετο'ο έκανε... πίσω αναφορικά με τα "έξτρα" χρήματα που ζητούσε από την Μπαρτσελόνα και έτσι τα πάντα είναι συμφωνημένα για να ολοκληρωθεί η σπουδαία μεταγραφή-ανταλλαγή.

Η Ίντερ θα πάρει 45.000.000 ευρώ, τα πλήρη δικαιώματα του Σαμουέλ Ετο'ο και τον Αλεξάντρ Χλεμπ ως δανεικό για έναν χρόνο για την παραχώρηση του Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Ετο'ο μάλιστα θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα χωρίς να μιλήσει καθόλου με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος είχε δηλώσει πως ταιριάζει καλύτερα από αυτόν ο Ζλάταν στο σύστημα που θέλει για την ομάδα.








TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ