ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοινώνεται ο Κάρολ, φεύγει ο Κοστάνσο

Ανακοινώνεται ο Κάρολ, φεύγει ο Κοστάνσο
INTIME SPORTS

Από ώρα σε ώρα αναμένεται η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ρόι Κάρολ, που θα σημάνει το διαζύγιο με τον Φράνκο Κοστάνσο. Ποιος ο ρόλος του έμπειρου πορτιέρο στην μεταγραφή και οι τελευταίες εξελίξεις.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Ρόι Κάρολ στον Ολυμπιακό κι αυτό που απομένει είναι μονάχα η ανακοίνωση από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.

Ο Βορειοϊρλανδός, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη το πρωί (26/1) και τις επόμενες ώρες θα είναι και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού.

Οι "ερυθρόλευκοι" συνάντησαν αρκετά εμπόδια σ' αυτή την περίπτωση, αλλά με τη βοήθεια του Ρόι Κάρολ, κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του και να προσθέσουν έναν έμπειρο τερματοφύλακα στο ρόστερ τους.

Κι αναφερόμαστε στην βοήθεια του Κάρολ, γιατί πολύ απλά, ο 35χρονος πίεσε τους ιθύνοντες του ΟΦΗ να δώσουν το "ΟΚ" και να ολοκληρωθεί τελικά η μεταγραφή, όταν όλα έδειχναν πως οδηγούμασταν σε ναυάγιο.

Ο ερχομός του Ρόι Κάρολ στο Λιμάνι θα φέρει το διαζύγιο με τον Φράνκο Κοστάνσο. Αυτή βέβαια την είδηση την διαβάζετε τους τελευταίους 2 μήνες και ο Αργεντινός παραμένει στο Λιμάνι, όμως όλα δείχνουν πως τώρα διανύει τις τελευταίες του μέρες στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο πως απουσίαζε από την κοπή της πίτας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ