ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανακοινώνεται σε λίγες ώρες ο Μήτρογλου

Ανακοινώνεται σε λίγες ώρες ο Μήτρογλου
Μήτρογλου INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μήτρογλου θα έχει συνάντηση το μεσημέρι της Τρίτης και αναμένεται να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ατρόμητο. Επιβεβαίωση και το πρωί για τη μεταγραφή (video).

Η ομάδα του Περιστερίου έψαχνε για έναν επιθετικό που θα ανέβαζε επίπεδο την ομάδα και θα είχε το εύκολο γκολ, κάτι που έλειψε τα προηγούμενα χρόνια και είχε ως αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να μπλέξει σε περιπέτειες.

Αυτός τελικά θα είναι ο Κώστας Μήτρογλου ο οποίος, όπως σας είχαμε και σε παλαιότερο κείμενο, τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του Περίστεριου.

Πλέον απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα για να ανακοινωθεί η μεταγραφή και σε επικοινωνία που είχαμε το πρωί με τους ανθρώπους της ομάδας, μας είπαν πως από τον Ολυμπιακό τους έδωσαν εκ νέου το πράσινο φως για να ολοκληρωθεί αυτή η σπουδαία κίνηση.

Δεν αποκλείεται μάλιστα το μεσημέρι της Τρίτης να πέσουν οι υπογραφές, με τον παίκτη και τον μάνατζερ του να περνούν από τα γραφεία του Ατρόμητου.

Βέβαια μέχρι να τελειώσει η υπόθεση είναι λογικό οι άνθρωποι του Ατρόμητου να κρατάνε μικρό καλάθι, όμως πλέον δύσκολα θα αλλάξει κάτι και ο Κώστας Μήτρογλου θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Γιώργου Δώνη.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ