ΙΩΝΙΚΟΣ

Ανακοίνωσε Γκόγκα, Μπαρτζώκα

Ανακοίνωσε Γκόγκα, Μπαρτζώκα
μπαρτζωκας

Γκόγκας και Μπαρτζώκας τα νέα πρόσωπα στην Νίκαια, ενώ ανανέωσε ο Κωνσταντινίδης και επέστρεψε ο Ντα Κόστα. Ανανεώνει και ο Μακόρ

Παρά τον υποβιβασμό, στον Ιωνικό φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να ξαναγυρίσουν... σύντομα στα μεγάλα σαλώνια της Σούπερ Λιγκ. Έτσι, την Κυριακή η Νικαιώτικη ΠΑΕ, ανακοίνωσε την απόκτηση τόσο του Σάκη Γκόγκα από τον Πανσερραϊκό όσο και του Παναγιώτη Μπαρτζώκα από την Καλλιθέα.
Η ενίσχυση του Ιωνικού ενόψει της νέας περιόδου όμως δεν σταματά εκεί. Ο Σωτήρης Κωσταντινίδης ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα, για δύο ακόμη χρόνια, ενώ επιστρέφει και ο Φιλίπ Ντα Κόστα, ο οποίος είχε δοθεί δανεικός στην Λάρισα τον Ιανουάριο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, που μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα γίνει πατέρας, θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Ιωνικού μετά από ένα μήνα.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ , ο Ντα Κόστα εξέφρασε τη χαρά του που επιστρέφει στην ομάδα του Ιωνικού, με την φανέλα της οποίας έδειξε πολλές από τις πτυχές του μεγάλου ταλέντου του, πράγμα δεν μπόρεσε να κάνει στη Λάρισα. Παράλληλα, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, διέψευσε τις φερόμενες ως δηλώσεις του ότι δηλαδή δεν θέλει να επιστρέψει στον Ιωνικό και να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής κατηγορίας. "Ο Ιωνικός είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου και είμαι σίγουρος πως αγωνιζόμενος με τη φανέλα του στο νέο πρωτάθλημα της Β εθνικής θα μπορέσω να δείξω και πάλι την αξία μου, βοηθώντας την ομάδα μου και συγχρόνως τον εαυτό μου", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντα Κόστα, ο οποίος περιμένει πως και πως τη γέννηση του πρώτου του παιδιού.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ολιβερ Μακόρ, στον οποίο η διοίκηση της ΠΑΕ έχει κάνει σχετική πρόταση και περιμένει την απάντηση του Λιβεριανού
ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Ιωνικός, ο Μακόρ είναι από τους πιο ποιοτικούς
ποδοσφαιριστές που διαθέτει εδώ και χρόνια ο Ιωνικός και η διοίκηση επιθυμεί να συνεχιστεί η επιτυχημένη
συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

"Πιστεύουμε στον Μακόρ και θέλουμε να συνεχίσει και να κλείσει την καριέρα του στον Ιωνικό", δήλωσε άνθρωπος της ΠΑΕ.

Τέλος, οι άνθρωποι της διοίκησης της ΠΑΕ Ιωνικός, τονίζουν ότι ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδo βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ήδη έχει υλοποιηθεί κατά ένα μέρος, ενώ εντός των ημερών θα γίνουν και οι υπόλοιπες κινήσεις έτσι ώστε να ολοκληρωθεί εγκαίρως το παζλ και η ομάδα να παρουσιαστεί πλήρης για την προετοιμασία και για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας, όπου ο στόχος δεν είναι άλλος από το να πραγματοποιήσει ο Ιωνικός πορεία πρωταθλητισμού και να επιστρέψει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.












TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ