ΑΡΗΣ

Ανακοίνωσε Καπετάνο και Κοτσώνη

Ανακοίνωσε Καπετάνο και Κοτσώνη

Ποδοσφαιριστές του Άρη και επίσημα είναι από το απόγευμα της Τρίτης (05/07) οι Κώστας Καπετάνος και Δημήτρης Κοτσώνης για τα επόμενα δύο χρόνια.

Σε μία μέρα όπου παρελθόν για τον Άρη αποτέλεσε τόσο ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις όσο και ο Οριόλ Λοθάνο σε μία αναμενόμενη διπλή εξέλιξη.

Ο διεθνής Λιθουανός μέσος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ Μπακού του Αζερμπαϊτζάν ενώ για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό υπάρχει ενδιαφέρον από την Καρταχένα.

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή μέσου Κώστα Καπετάνου για τα επόμενα δύο χρόνια", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης που επισημοποίησε την απόκτηση του 26χρονου μέσου.

Κι όσο για τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης ήταν: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Άρη. Έρχομαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας με όνειρα και φιλοδοξίες.

Είναι θετικό για μένα ότι συναντώ στον Άρη τον Σάκη Τσιώλη με τον οποίο είχα μία πολύ καλή συνεργασία στον Βόλο. Πιστεύω όλα να πάνε καλά και να δώσουμε στον κόσμο του Άρη τις χαρές που περιμένει. Πλέον μας περιμένει όλους σκληρή δουλειά".

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Κοτσώνη για τα επόμενα δύο χρόνια", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για την απόκτηση του Κοτσώνη που είχε βρεθεί στις προπονήσεις της ομάδας από την Πέμπτη.

Όσο για τις πρώτες δηλώσεις του 22χρονου που τα τελευταία έξι χρόνια αγωνίστηκε με την φανέλα του Πανηλειακού και πέρσι ήταν ο βασικός κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Πύργου ως ποδοσφαιριστή του Άρη στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ήταν: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα αγωνίζομαι με την φανέλα του Άρη. Ευχαριστώ τον κ. Τσιώλη και τους ιθύνοντες της διοίκησης που μου δίνουν αυτή την μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο σύλλογο όπως ο Άρης. Ελπίζω να τα καταφέρω και να τους δικαιώσω για την επιλογή τους".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ