ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανακοίνωσε Κουτσόπουλο για τρία χρόνια

Ανακοίνωσε Κουτσόπουλο για τρία χρόνια
Κουτσόπουλος

Η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Κουτσόπουλου για τρία χρόνια

" Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Κουτσόπουλο. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Γιάννη Αγγελόπουλου", ανέφερε η ανακοίνωση.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο μέχρι πρότινος παίκτης του Πανιωνίου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:" Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Ατρόμητο ο οποίος ήταν μια από τις ομάδες που ήθελα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου.

Το μεγαλύτερο και πιο καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου αυτή έπαιξαν ο πρόεδρος της κ. Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής κ. Αγγελόπουλος οι οποίοι στις συζητήσεις που είχαμε, μου έδειξαν πόσο με θέλουν στην ομάδα. Σίγουρα η περσινή χρονιά ήταν μια παρένθεση για τον Ατρόμητο που δεν άξιζε να παίζει στη Βʼ Εθνική.

Η νέα χρονιά είμαι βέβαιος ότι θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς και εγώ από την πλευρά μου θα υπερβάλω εαυτό για να πάει ο σύλλογος εκεί που τον ονειρεύεται ο πρόεδρος, η διοίκηση και ο κόσμος του Περιστερίου που είναι η μεγάλη του δύναμη".

Ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1980 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Σοφάδων την περίοδο 1997-98. Αγωνίστηκε σε Νάουσα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανηλειακό και Λεωνίδιο πριν πάρει το δρόμο για την Τούμπα και τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2001.

Έπαιξε στο "Δικέφαλο του Βορρά" συνολικά 4,5 χρόνια και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 2003. Τον Ιανουάριο του 2006 πήρε μεταγραφή στον Πανιώνιο. Στο φετινό πρωτάθλημα διατέλεσε αρχηγός του Πανιωνίου και πραγματοποίησε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.









TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ