ΑΕΛ

Ανακοίνωσε Ραντοσάβλιεβιτς

Ανακοίνωσε Ραντοσάβλιεβιτς
Ραντοσάβλιεβιτς

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλεκσάντερ Ραντοσάβλιεβιτς για τον επόμενο ένα χρόνο

Μετά την σπουδαία νίκη επί του Ηρακλή με 2-1 στο Αλκαζάρ, η ΑΕΛ είχε άλλο ένα ευχάριστο νέο για τους φίλους της ομάδας, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου άσου Αλεκσάντερ Ραντοσάβλιεβιτς.
" Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του εν ενεργεία διεθνούς Σλοβένου μέσου, Αλεκσάντερ Ραντοσάβλιεβιτς. Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε με την ομάδα μας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους"

Το who is who


Ο Ραντοσάβλιεβιτς – γεννημένος στις 25 Απριλίου 1979 στο Κράνι της Σλοβενίας – είναι βασικός στέλεχος της Εθνικής ομάδας Ανδρών της χώρας του και ένας από τους πρωταγωνιστές στην πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην πρόκριση του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την ομάδα της γενέτειράς του, Τρίγκλαβ, και σε ηλικία 20 ετών έπαιξε στην πρώτη κατηγορία με τη φανέλα της Τσέλιε. Το 2002 μεταγράφηκε στη Ρωσία συμπληρώνοντας μια πενταετία στη Σινίκ Γιάροσλαβ κι από το 2007 στην Τομ Τομσκ από την οποία αποχώρησε στα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη.

Είναι 15 φορές διεθνής (2 γκολ) με την Εθνική ομάδα U-21 της Σλοβενίας, ενώ μετρά 13 επίσημες παρουσίες και 1 γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ανδρών.







TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ