ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε Σηφάκη, πλησιάζει Ροντρίγκες

Ανακοίνωσε Σηφάκη, πλησιάζει Ροντρίγκες
ΣΗΦΑΚΗΣ

Aνακοινώθηκε η απόκτηση Σηφάκη. Πλησιάζουν Ροντρίγκες οι "ερυθρόλευκοι", υποστηρίζουν οι Γάλλοι

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ το απόγευμα της Τετάρτης, γνωστοποίησε ότι απέκτησε με τη μορφή δανεισμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο τον Έλληνα πορτιέρο, προσθέτοντας ότι έχει το δικαιώμα να ενεργοποιήσει οψιόν αγοράς για άλλα τέσσερα χρόνια:
"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή τερματοφύλακα Μιχάλη Σηφάκη από τον ΟΦΗ. Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει την επόμενη σεζόν την οψιόν αγοράς του. Ο Μιχάλης Σηφάκης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+4 χρόνια", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Πλησιάζει ο Ροντρίγκεζ


Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του "ανεπιθύμητου", Κρίστιαν Ροντρίγκες βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο, αν πιστέψει κανείς τα δημοσιεύματα του γαλλικού τύπου. Η συμφωνία βρίσκεται "ante portas" και το ποσό που θα χρειαστεί να δαπανήσει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του είναι περίπου 1,5 εκ. ευρώ, όπως επιμένουν πληροφορίες από την Γαλλία.

Ο Πολ Λε Γκουέν είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό δεν επιθυμεί το νεαρό Ουρουγουανό αριστερό χαφ και για το λόγο αυτό οι διαπραγματεύσεις, έπειτα από το διαφαινόμενο ναυάγιο της απόκτησης του Νενέ, επέσπευσαν τις διαπραγματεύσεις, όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά στα γαλλικά δημοσιεύματα.

Την ίδια ώρα η Βίβλος της αθλητικής ενημέρωσης στη Γαλλία, η "L’Equipe" αναφέρει ότι η Μονακό σκοπεύει να δαπανήσει μόλις 4,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Νενέ από τη Θέλτα. Ποσό κατά ένα εκατομμύριο λιγότερο από αυτό που είχαν προσφέρει οι "ερυθρόλευκοι".

Ο Νενέ είναι πόθος του Βραζιλιάνου προπονητή, Ρικάρντο που μετακόμισε στο πριγκιπάτο έπειτα από δύο ευδόκιμες χρονιές στην Μπορντό αλλά η γαλλική εφημερίδα καταγράφει δύο προβλήματα. Την ύπαρξη ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα αριστερά της Μονακό και το ζωηρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Στο Top 10 των ταλέντων παγκοσμίως ο Μήτρογλου
Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Κώτσα Μήτρογλου με την φανέλα της Εθνικής Νέων στην Αυστρία, είχαν αντίκρυσμα καθώς ο 19χρονος επιθετικός συγκαταλέγεται ανάμεσα στην πρώτη δεκάδα των παικτών παγκοσμίως που αναμένεται να μας απασχολήσουν στο μέλλον.

Την συγκεκριμένη έρευνα πραγματοποίησε το "Calciomercato" και φέρνουν τον επιθετικό του Ολυμπιακού στην όγδοοη θέση.

Το Top 10

1. Εβέρ Μπανέγκα (Μπόκα Τζούνιορς)
2. Φρέντι Άντου (ΗΠΑ)
3. Αρτούρ Βιντάλ (Λεβερκούζεν)
4. Ρενάτο (Φλαμένγκο)
5. Ρόιστον Ντρέντε (Φέγενορντ)
6. Κέβον Μονέ Πακέ (Λανς)
7. Μπεν Χατίρα (Αμβούργο)
8. Κωνσταντίνος Μήτρογλου (Ολυμπιακός)
9. Άαρον Νιγκέζ (Βαλένθια)
10. Μπούρα (Πόρτο)
























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ