ΑΕΚ

Ανακοίνωσε τον τελικό αριθμό διαρκείας η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε τον τελικό αριθμό διαρκείας η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε χθες και η τελευταία διορία της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα εισιτήρια διαρκείας, ανακοινώνοντας σήμερα τον τελικό αριθμό. Αρνητικό ρεκόρ από το 2004.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του Αυγούστου είχε δώσει και δεύτερη διορία στον κόσμο της ΑΕΚ για να βοηθήσει την ομάδα με αγορά διαρκείας, η οποία εξέπνευσε την Πέμπτη (15/9). Σήμερα έγινε η τελική καταμέτρηση και έδωσε στην δημοσιότητα τον τελικό αριθμό.

Το νούμερο που συμπληρώθηκε είναι 8750 διαρκείας το οποίο αποτελεί αρνητικό ρεκόρ από το 2004 και ύστερα. Για την ακρίβεια γυρίσαμε σε εποχές... Νέας Φιλαδελφείας, όταν με τον Ντράγκαν Τσίριτς ο δικέφαλος είχε δώσει περίπου 9000 κάρτες.

Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τον κόσμο που κατάφερε να αποκτήσει εισιτήριο διαρκείας, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται στα 8.750 εισιτήρια. Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους της ομάδας μας για την ανταπόκρισή τους παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία και ευελπιστούμε να ανταποδώσουμε την στήριξή τους με αγωνιστικές επιτυχίες".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ