ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοινώσεις, αρχηγοί και... αγιασμός

Ανακοινώσεις, αρχηγοί και... αγιασμός
φύσσας

Ανακοινώθηκαν Σαριέγκι, Φύσσας και αρχηγοί. Αγιασμός στην Λεωφόρο. To "7" o Νίνης.

Την έναρξη της συνεργασίας της με τους Τάκη Φύσσα και Γιόσου Σαριέγκι ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Φύσσας επιστρέφει και επίσημα ύστερα από 3,5 χρόνια στο τριφύλλι, από το οποίο αποχώρησε τον Δεκέμβριο του 2003 με προορισμό την Μπενφίκα.

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα. Ο Έλληνας διεθνής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους",

αναφέρει η ανακοίνωση, την οποία εξέδωσε η διοίκηση των "πράσινων" για τον έμπειρο αριστερό οπισθοφύλακα.

Επίσης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την απόκτηση και του Ισπανού κεντρικού αμυντικού, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η ανακοίνωση του τριφυλλιού για τον Γιόσου Σαριέγκι αναφέρει τα εξής: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιόσου Σαριέγκι. Ο Ισπανός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών".



Εκλογές στην Παιανία

Μετά το τέλος της πρωϊνής προπονήσεις είχαμε εκλογές στην Παιανία για την ανάδειξη των τριών αρχηγών της νέας χρονιάς. Οι εκλεκτοί της ψηφοφορίας ήταν οι Γιάννης Γκούμας, Γιώργος Καραγκούνης και Δημήτρης Παπαδόπουλος. Μοναδική αλλαγή σε σχέση με την περσινή τριάδα είναι πως ο Καραγκούνης πήρε τη θέση του Μόρις.

Στην ψηφοφορία συμμετείχαν όλοι οι παίκτες του "τριφυλλιού" (εκτός του Έκι Γκονζάλες) με τον καθένα να έχει το δικαίωμα να επιλέξει τρία ονόματα. Ο Γκούμας λοιπόν πήρε 20 ψήφους, ο Καραγκούνης 16, ο Παπαδόπουλος 13, ενώ ισοψήφισαν οι Φύσσας και Μόρις (7).

Προπόνηση και αγιασμός στην Λεωφόρο

Στα ευχάριστα της σημερινής ημέρας είναι πως ο Μαρσέλο Μάτος και ο Σεμπάστιαν Ρομέρο ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας χωρίς να νιώσουν κάποιες ενοχλήσεις.

Οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" άρχισαν την πρωινή προπόνηση με ζέσταμα και παιχνίδια στην κατοχή της μπάλας. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, από τα οποία το ένα δούλεψε στην τακτική και το άλλο έκανε ασκήσεις ταχυδύναμης.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδια στην επιθετική τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Νασίφ Μορίς, Φίλιππος Δάρλας, Στέφανος Σιόντης και Θανάσης Τσίγκας, ενώ θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο έκαναν οι Άντονι Σεριτς και Αντρέας Ίβανσιτς.

Το απόγευμα οι παίκτες ενημερώθηκαν οτι θα προπονηθούν στην Λεωφόρο, όπου και πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της φετινής σεζόν. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις στο κράτημα της μπάλας, ενώ ολοκληρώθηκε με δίτερμα και αποθεραπεία. Στην προπόνηση συμμετείχαν κανονικά οι Τάκης Φύσσας και Γιόσου Σαριέγκι.

"Αιμοδοσία"... με Έξι στην Εθνική Ελλάδος

Ο Οτο Ρεχάγκελ φαίνεται ότι εμπιστεύεται τη δουλειά που γίνεται στην Παιανία και για πολλοστή φορά ο Παναθηναϊκός θα είναι ο κύριος αιμοδότης της Πρωταθλήτριας Ευρώπης καθώς οΓερμανός τεχνικός κάλεσε έξι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού για το φιλικόκόντρα στην Ισπανία την Τετάρτη στην Τούμπα.

Οι Γκούμας, Βύντρα, Τζιόλης, Καραγκούνης, Σασλπιγγίδης και Παπαδόπουλος είναι οι εκλεκτοί του Ρεχάγκελ, ενώ ο Φύσσας δεν προτιμήθηκε καθώς είναι ανέτοιμος αγωνιστικά, ενώ ούτε ο Μάντζιος κλήθηκε στην Εθνική.

Συνεπώς όπως γράφαμε και χθες, η προετοιμασία της επόμενης εβδομάδας για τον αγώνα της πρεμιέρας θα γίνει με πάρα πολλές απουσίες, αφού ήδη οι διεθνείς που θα λείψουν κάποιες μέρες είναι δέκα και οι τραυματίες επτά...

Συνεχίζεται το "σήριαλ" με τον Βύντρα

Όσον αφορά την υπόθεση του Λουκά Βύντρα, φαίνεται οτι η συγκεκριμένη υπόθεση είναι πολύ πιθανό να τραβήξει μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει δηλώσει στα γερμανικά ΜΜΕ οτι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Χέρτα, ωστόσο τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι τόσο απλά.

Ο γερμανικός σύλλογος κατέθεσε μια πρόταση που έφθανε το 1,5 εκ. ευρώ, ωστόσο στην "πράσινη" ΠΑΕ δεν έμειναν ικανοποιημένοι ούτε απο την προσφορά, αλλά ούτε και απο τον τρόπο με τον οποίο θα έδινε η ομάδα του Βερολίνου το ποσό στους "πράσινους" (800.000 ευρώ με την υπογραφή και τα υπόλοιπα σε δόσεις).

Απο την Παιανία ξεκαθάρισαν οτι θέλουν 2,5 εκ. ευρώ για να δώσουν την συγκαταθέση της, όμως η Χέρτα δεν φαίνεται διατεθειμένη να δώσει αυτό το ποσό. Υπάρχει η φημολογία οτι οι Γερμανοί θα επιστρέψουν με βελτιωμένη πρόταση (2 εκ. ευρώ), όμως αυτό μέχρι τώρα είναι θεωρία.

Ο παίκτης απο την πλευρά του έχει συμφωνήσει με τον γερμανικό σύλλογο και έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Bundesliga, ενώ προ ημερών είχε και συνάντηση με τον Γιάσμινκο Βέλιτς για το συγκεκριμένο θέμα.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το θέμα υπάρχουν τρια ενδεχόμενα: α) Ο Βύντρα να μην παραχωρηθεί, β) να παραχωρηθεί μετά το ντέρμπι και ν' αποκτηθεί αντικαταστάτης του, γ) να παραχωρηθεί στην μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου (κάτι που αυτή την στιγμή φαντάζει και το πιθανότερο, ώστε ο Παναθηναϊκός να έχει τον χρόνο για να βρει τον αντικαταστάτη του).

Πήρε το "7" ο Νίνης

Τριάντα νούμερα "ανέβηκε" ο Σωτήρης Νίνης που την φετινή σεζόν θα αγωνίζεται με το Νο7 στη φανέλα (έπαιζε με το 37). Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τα νούμερα που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές τη νέα σεζόν και ο "μικρός" πήρε το Νο7 του... μεγάλου "μικρού" του ελληνικού ποδοσφαίρου, Δημήτρη Σαραβάκου.

Οι Καραγκούνης και Φύσσας που θα ντυθούν ξανά στα "πράσινα" επέλεξαν διαφορετικά νούμερα από την τελευταία τους θητεία στον Παναθηναϊκό. Ο πρώτος πήρε το 21 αντί του 26 και ο δεύτερος το 15 αντί του 30. Οι ξένοι που ήρθαν φέτος στην Παιανία πήραν: Εντογέ (25), Ενακαρίρε (2), Σαριέγκι (3), Μάτος (4), Μάλαρτζ (18).

Αναλυτικά τα νέα νούμερα των παικτών του Παναθηναϊκού:
1
. Μάριο Γκαλίνοβιτς
2. Ζόσεφ Ενακαχίρε
3. Γιόσου Σαριέγκι
4. Μαρσέλο Μάτος
5. Νασίφ Μόρις
6. Φίλιππος Δάρλας
7. Σωτήρης Νίνης
8. Γιάννης Γκούμας
9. Σεμπάστιαν Ρομέρο
10. Έκι Γκονζάλες
11. Δημήτρης Παπαδόπουλος
14. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
15. Τάκης Φύσσας
16. Στέφανος Σιόντης
17. Θανάσης Τσίγκας
18. Αρκάντιους Μάλαρτζ
19. Άντονι Σέριτς
20. Σωτήρης Λεοντίου
21. Γιώργος Καραγκούνης
22. Αλέξανδρός Τζιόλης
24. Λουκάς Βύντρα
25. Νταμέ Εντιογέ
26. Βαγγέλης Μάντζιος
27. Αντρέας Ίβανσιτς
29. Μίκαελ Νίλσον
30. Ελίνι Δημούτσος
31. Αυγερινός Κατράνας
33. Ορέστης Καρνέζης
34. Αλέξανδρός Πάγκαλης
35. Γιώργος Νταντάμης
38. Νίκος Μπουτζίκος































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ