ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ανακοίνωση απάντηση από Αραβίδη

Ανακοίνωση απάντηση από Αραβίδη
New Image

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Χρήστος Αραβίδης σχετικά με την αποχώρηση του από τον Εθνικό Αστέρα

H ανακοίνωση αναφέρει: " Σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ στον επίσημο διαδυκτιακό της τόπο την Μ. Δευτέρα 13 Απριλίου, και αφορά τον πελάτη μας επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΧΡΗΣΤΟ ΑΡΑΒΙΔΗ, θα θέλαμε να διευκρινήσουμε τα κάτωθι για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο.

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 Απριλίου κατατέθηκε προσφυγή του ποδοσφαιριστή ΑΡΑΒΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟΥ κατά της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ με την οποία καταγγέλθηκε η σύμβαση μεταξύ των δυο πλευρών και ως συνέπεια αυτής ο ποδοσφαιριστής ζητά την ελευθερία του αλλά και την εξόφληση των οφειλών πρός αυτόν μια και παρέμενε απλήρωτος από την αρχή της σεζόν(δόσεις συμβολαίου).

Η προσφυγή κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ την ίδια ημέρα και με το δεδομένο πως έγινε κατ’αρχήν δεκτή καθιστά την συγκεκριμένη σύμβαση λήξασα (η κοινοποίηση είναι στην διάθεση του καθενός).

Με άλλα λόγια η ανακοίνωση της ΠΑΕ τρείς ημέρες μετά την κατάθεση της προσφυγής δεν μπορεί παρά να είναι άκαιρη, άστοχη και άνευ οποιασδήποτε ουσίας. Τέλος, σχετικά με τα γραφόμενα για την αναμενόμενη αγωνιστική προσφορά του ποδοσφαιριστή και κατά πόσο αυτή επιτεύχθηκε ή όχι, είναι σίγουρο πως πολλοί ειδικοί γνωρίζουν και μπορούν να κρίνουν βάση πολλών κριτηρίων την προσφορά του ποδοσφαιριστή.

Το σίγουρο είναι πως οι 68 συμμετοχές του στην πρώτη κατηγορία και η αδιάλλειπτη συμμετοχή του στις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων σαφώς χαρακτηρίζουν έναν καλό και ικανό επαγγελματία ποδοσφαιριστή ο οποίος αν χρησιμοποιηθεί σωστά και γίνει εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του προσφέρει πολλά

".








TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ