ΑΕΚ

Ανακοίνωση-απάντηση για τα Σπάτα

Ανακοίνωση-απάντηση για τα Σπάτα
Γιώργος Κιντής

Εξηγήσεις και απαντήσεις έδωσε η ΠΑΕ για τα Σπάτα. Δείτε το τρέιλερ του SPORT 24 για το ματς με ΠΑΟΚ

Σε αυτή έγινε για μία ακόμη φορά γνωστό πως η έκταση αγοράστηκε από τον Νίκο Νοτιά χωρίς η ΠΑΕ να έχει χρεωθεί γι αυτήν, ενώ υπάρχει αναφορά και σε κάποιες οικονομικές λεπτομέρειες όπως το ενοίκιο.
Aνακοίνωση


" Αναφορικά με όλα τα αναληθή που γράφονται και ακούγονται για το προπονητικό κέντρο του συλλόγου στα Σπάτα, η ΠΑΕ δηλώνει τα ακόλουθα:

1) Η αγορά της έκτασης πραγματοποιήθηκε από εταιρεία συμφερόντων του κ. Νίκου Νοτιά, την "Αθλητικές Εγκαταστάσεις ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Α.Ε", σε τιμή που ο ίδιος έκρινε συμφέρουσα και μεταξύ εκτάσεων που εξετάστηκαν μετά από πολύμηνη έρευνα ως διαθέσιμες

2) Η ΠΑΕ δεν έχει καταβάλει ούτε ένα ευρώ και ο κ. Νίκος Νοτιάς δεν θα έχει κανένα προσωπικό όφελος από την μίσθωση προς την ΠΑΕ ΑΕΚ και τη λειτουργία του προπονητικού κέντρου.

3) Η επένδυση για την αγορά και την ανάπτυξη του προπονητικού κέντρου δεν έγινε ευθέως από την ΠΑΕ ΑΕΚ, δεδομένων των διατάξεων της νομοθεσίας περί ΠΑΕ, η οποία περιορίζει τη δραστηριότητά τους αποκλειστικά και μόνο στη διοργάνωση ποδοσφαιρικών αγώνων.

Κρίθηκε μάλιστα ως η ιδανική λύση για το συμφέρον του συλλόγου το προπονητικό κέντρο να βρίσκεται στην ιδιοκτησία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ώστε να είναι διασφαλισμένη η χρήση του από την ομάδα.



4) Στο μνημόνιο των βασικών όρων και της πρόθεσης συνεργασίας που έχει καταρτιστεί ανάμεσα στην ΠΑΕ και την εταιρεία "Αθλητικές Εγκαταστάσεις ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Α.Ε" προβλέπεται ρητά ότι το ετήσιο μίσθωμα του προπονητικού κέντρου θα είναι αντίστοιχο με το ετήσιο ενοίκιο και το κόστος συντήρησης και λειτουργίας που πληρώνει η ΠΑΕ στους Θρακομακεδόνες, δηλαδή 312.000 ευρώ το χρόνο. Φυσικά, γίνεται αντιληπτό οτι το μίσθωμα αυτό είναι συμβολικό και δεν καλύπτει τα ετήσια λειτουργικά έξοδα ενός υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου, το οποίο θα στοιχίσει πάνω από 15 εκατομμύρια ευρω και που στόχος της ΠΑΕ είναι να λειτουργεί αυτόνομα.

Η ΠΑΕ δεν θα διαθέτει ούτε ένα ευρώ παραπάνω από το καθορισμένο μίσθωμα και η ομάδα θα προπονείται σε ένα άρτιο προπονητικό κέντρο αντί των τωρινών εγκαταστάσεων. Τα υπέρ του μισθώματος έξοδα που απαιτούνται για τη δημιουργία και λειτουργία του προπονητικού κέντρου θα καλύπτονται και από συμβάσεις χορηγίας τις οποίες θα συνάψει η εταιρεία "Αθλητικές Εγκατάστασεις ΜΕΣΟΓΑΙΑ Α.Ε" με την αρωγή και την εμπειρία των στελεχών της ΠΑΕ.

Όπως έχουμε πει η πορεία των έργων του προπονητικού κέντρου εξελίσσεται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και με βάση τις εκτιμήσεις, η ομάδα θα μπορεί να το χρησιμοποιεί από το καλοκαίρι.
Είναι καιρός να αφήσουμε στην άκρη την καχυποψία για ένα έργο τεράστιας σημασίας για την εξέλιξη και το μέλλον της ομάδας.

Ένα έργο που αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη επένδυση που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην ΑΕΚ και βασική προϋπόθεση για μια σύγχρονη και ανταγωνιστική ομάδα






".

Η προπόνηση και η 19αδα

Xωρίς νέα προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ένωσης ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα πρέπει να βέβαια να καταστρώσει τα σχέδιά του χωρίς τους τιμωρημένους Μπασινά, Σκόκο καθώς αμφότεροι συμπλήρωσαν κάρτες και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Αργεντινός έκαν ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή με τρέξιμο και μπάλα, ενώ ο Παναγιώτης Λαγός συνέχισε το δικό του πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο.Θεραπεία στο γυμναστήριο έκανε και ο Γιώργος Αλεξόπουλος ο οποίος ταλαιπωρείται από οσφυαλγία.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής ο Σερβοέλληνας τεχνικός για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι: Σάχα, Μάχο, Ζεράλδο, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Κυργιάκος, Γεωργέας, Γκέντσογλου, Πλιάτσικας, Κουτρομάνος, Ενσαλίβα, Καφές, Πελετιέρι, Ζορμπάς, Μαντούκα, Παυλής, Τζεμπούρ, Εντίνιο, Μπλάνκο.

Οδηγίες για το ντέρμπι της Κυριακής


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (Κυριακή 11/1/09 20.15), η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει:

• Λόγω του αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός-ΑΕΚ της Κυριακής 11/1/09 κανένα εκδοτήριο εισιτηρίων δεν θα ανοίξει την ημέρα του αγώνα πριν τις 16.00

• λόγω της χρήσης του χώρου στάθμευσης του Ο.Α.Σ.Α. (είσοδος Αρτέμιδος) για το διάστημα μέχρι τις 15/2/2009 από τον Δήμο Αμαρουσίου, η πρόσβαση και η αναχώρηση των φιλάθλων από τη συγκεκριμένη είσοδο δεν θα είναι εφικτή. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από τις υπόλοιπες εισόδους (Λ. Κύμης, Σταθμός Ειρήνης, Ιασώ, Πεζογέφυρα, Είσοδοι Σπ. Λούη)

• Οι κάτοχοι θέσης parking στον χώρο στάθμευσης ΑΜΕΑ για το χρονικό διάστημα μέχρι τις 15/2/2009 θα εισέρχονται στο Ολυμπιακό Στάδιο από την Πύλη Α επί της Σπύρου Λούη – αντί για την είσοδο Ο.Α.Σ.Α. – και θα εξακολουθούν να σταθμεύουν τα οχήματά τους στον χώρο των ΑΜΕΑ

• Οι θύρες του σταδίου θα ανοίξουν δύο ώρες (18.15) πριν από την έναρξη του αγώνα

• Οι φίλαθλοι που έχουν προαγοράσει εισιτήρια μέσω του internet και του τηλεφωνικού κέντρου, θα μπορούν να τα παραλάβουν από ειδικές θέσεις εργασίας με την σήμανση «Παραλαβή κρατημένων εισιτηρίων» στα εκδοτήρια της Κύμης, της Ειρήνης και της θύρας 12 (16.00 – 20.30).

• Εισιτήρια εξακολουθούν να προπωλούνται σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο εκτός από τα εκδοτήρια Ειρήνης και Κύμης και στα παρακάτω σημεία:
aekshop 1: Γράμμου 69-71, Μαρούσι τηλ. 210 – 8064210
aekshop 2 (Empire cafe): Σμύρνης 3, Νέα Φιλαδέλφεια τηλ. 210 – 2525759
aekshop 4: Λεωφόρος Θηβών 376, Αιγάλεω τηλ. 210 – 5317482

• Τέλος υπενθυμίζουμε ότι τόσο κατά την αγορά όσο και κατά την προσέλευση στο γήπεδο απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, του διαβατηρίου ή της άδειας οδήγησης.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν πρόθεση να αγοράσουν εισιτήρια την Κυριακή το απόγευμα όπως προσέλθουν στο γήπεδο έγκαιρα (τουλάχιστον μια ώρα προ της έναρξης του αγώνα) ενώ κατά την προσέλευση τους στα εκδοτήρια να έχουν αποφασίσει πόσα εισιτήρια και σε ποια θύρα επιθυμούν να αγοράσουν. Το ακριβές αντίτιμο μπορεί επίσης να επισπεύσει την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων.

Δείτε το τρέιλερ του SPORT 24 για το ντέρμπι με την ΑΕΚ













































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ