ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανακοίνωση-διάψευση για αλλαγή προπονητή

Ανακοίνωση-διάψευση για αλλαγή προπονητή
παρασχος

Διαψεύδει η ΠΑΕ τα σενάρια για αλλαγή στον πάγκο.Πληροφορίες του SPORT 24 φέρνουν τον Αναστόπουλο πρώτο φαβορί να αντικαταστήσει τον Παράσχο

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που δημοσίευσε το SPORT 24 την Τρίτη, το κλίμα για τον Έλληνα τεχνικό δεν είναι θετικό πλέον και πρώτο φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο Νίκος Αναστόπουλος.Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε:"
Η "Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966" εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της, για ανεύθυνα και υποβολιμαία δημοσιεύματα "περί αλλαγής τεχνικής ηγεσίας",που έχουν σκοπό να πλήξουν τα συμφέροντα και την εύρυθμη λειτουργία της ομάδος.

Η "Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966" διαψεύδει με οργή και αγανάκτηση και με πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις φήμες αυτές και δηλώνει οτι η εμπιστοσύνη προς τον προπονητή μας κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΡΑΣΧΟ κσι τους συνεργάτες του είναι αυτονόητη και δεδομένη".

Με δυο ημέρες καθυστέρηση επέστρεψε ο Μπακαγιόκο

Η σχέση του Μπακαγιόκο με την ομάδα του ΠΑΣ φαίνεται πως δεν βρίσκεται και στις καλύτερες στιγμές της, καθώς ο 32χρονος επιθετικός έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα με τη συμπεριφορά του.

Τελευταίο παράπτωμα του Ιβοριανού άσου είναι η καθυστερημένη επιστροφή του στα Γιάννινα μετά από ταξίδι που είχε κάνει στη χώρα του. Ο παίκτης που ήταν να επιστρέψει την Κυριακή ενημέρωσε πως θα αργήσει μια ημέρα, όμως τελικά γύρισε το απόγευμα της Τρίτης, προκαλώντας τον θυμό του Γιώργου Παράσχου.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να του επιβληθεί υψηλό χρηματικό πρόστιμο, αφού ο Έλληνας τεχνικός θέλει να κρατήσει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια.










TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ