ΑΡΗΣ

Ανακοίνωση για τον τελικό του Kυπέλλου hellas online

Ανακοίνωση για τον τελικό του Kυπέλλου hellas online
Αθανασιάδης

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον τελικό του Κυπέλλου hellas online. Αθανασιάδης: "Εξασφαλίστηκε ισονομία"

Αναλυτικά:

" Μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ για τον τελικό αγώνα του Κυπέλλου Hellas OnLine 2009-2010 Παναθηναϊκός-ΑΡΗΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 24/4/2010 στο ΟΑΚΑ. Οι αποφάσεις που ελήφθησαν είναι οι εξής:

1.Η έναρξη του αγώνα ορίστηκε στις 20:30 και οι θύρες του σταδίου θα ανοίξουν για τους φιλάθλους στις 17:30.

2.Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα κάνουν προπόνηση στο ΟΑΚΑ την παραμονή του τελικού, Παρασκευή 23/4/2010 στις 20:30. Η προπόνηση θα είναι κλειστή.

3.Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του ΟΑΚΑ.

4.Η απονομή στον κυπελλούχο και στον φιναλίστ θα γίνει στην εξέδρα των επισήμων.

5.Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πάρει εισιτήρια για τις θύρες 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7a, 30b-c, 31b, 32, 33, 34, 35. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα πάρει εισιτήρια για τις θύρες 11b, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22, 24. Κενές θα μείνουν οι θύρες 7b, 8, 9, 10, 11a, 26, 28, 30a, 31a. Τα εισιτήρια τιμώνται 20,30,50 και 80 ευρώ. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα παραλάβει 23.480 εισιτήρια.

Αναφορικά με την διάθεση των εισιτηρίων από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ σημειώνονται τα εξής:

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας που ανανέωσαν και για τα πλέι-οφ, από την Τετάρτη 14 Απριλίου (μετά τις 14:00) ως και την επόμενη Δευτέρα 19 Απριλίου θα μπορούν να «κλείσουν" το εισιτήριο τους με την επίδειξη του διαρκείας τους στο ARIS MOBILE. Tο ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ (που δεν είναι και κάτοχοι διαρκείας) που θα πρέπει να προσκομίζουν την κάρτα μέλους στα γραφεία της Λέσχης (όχι στο ARIS MOBILE).

Οι κάτοχοι μόνο των διαρκείας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ή οι κάτοχοι μόνο των μίνι διαρκείας των πλει-οφ 2009-2010 μπορούν από το μεσημέρι της Τετάρτης (μετά τις 14:00) να εγγράφονται στις εκδρομές (οδικές ή αεροπορικές με πτήσεις τσάρτερ) του τουριστικού οργανισμού Ζορπίδη που αποτελεί επίσημο χορηγό της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και με τον οποίο υπάρχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Όσοι εγγραφούν στις εκδρομές ως και την Πέμπτη 22 Απριλίου εξασφαλίζουν το εισιτήριο του αγώνα. Η εγγραφή μπορεί να γίνεται είτε στο ARIS MOBILE είτε στα κατά τόπους καταστήματα του τουριστικού οργανισμού Ζορπίδη.

Ελεύθερα εισιτήρια αν και εφόσον απομείνουν για τον υπόλοιπο κόσμο θα διατεθούν την Τετάρτη 21 Απριλίου και την Πέμπτη 22 Απριλίου από το ARIS MOBILE.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ προτείνει στους φιλάθλους της να μετακινηθούν οργανωμένα- επομένως και με μεγαλύτερη ασφάλεια- μέσω των εκδρομών του επίσημου χορηγού της, τουριστικού οργανισμού Ζορπίδη, με τον οποίο και έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Υπάρχουν οδικές εκδρομές (ΗΜΕΡΗΣΙΑ 24-4 με κόστος 60 ευρώ, ΔΙΗΜΕΡΗ 24 και 25-4 με κόστος κατ’ άτομο 110 ευρώ (ξενοδοχείο 3*) και 125 ευρώ (ξενοδοχείο 4*). Υπάρχουν και αεροπορικές εκδρομές με πτήσεις τσάρτερ (ΗΜΕΡΗΣΙΑ 24-4 με κόστος 260 ευρώ. ΔΙΗΜΕΡΗ 24 και 25-4 με κόστος κατ’ άτομο 300 ευρώ (ξενοδοχείο 3*), 315 ευρώ (ξενοδοχείο 4*) και 325 ευρώ (ξενοδοχείο 5*). ΤΡΙΗΜΕΡΗ 23, 24 και 25-4 με κόστος κατ’ άτομο 330 ευρώ (ξενοδοχείο 3*), 355 ευρώ (ξενοδοχείο 4*) και 380 (ξενοδοχείο 5*).

Σε όλες τις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια του αγώνα, τα οποία όμως είναι εξασφαλισμένα σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Αύριο στο σάιτ της ΠΑΕ θα υπάρξει και νέα ανακοίνωση με ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις εκδρομές. Πληροφορίες και στο σάιτ του τουριστικού οργανισμού Ζορπίδη www.zorpidis.gr".























Αθανασιάδης: "Εξασφαλίστηκε ισονομία"

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης, αναφέρθηκε στον αριθμό των εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου hellas online της 24ης Απριλίου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και όχι μόνο.

Στην αρχική του τοποθέτηση στον ΑΡΗΣ FM 92,8 αναφέρθηκε στον αριθμό των εισιτηρίων, των 23.480, λέγοντας: " Το γεγονός της ίσης κατανομής των εισιτηρίων και ενός μεγάλου, μάλιστα, αριθμού, εξασφαλίζει συνθήκες ισονομίας και εξομαλύνει το μειονέκτημα έδρας που έχει ο Άρης, στην έδρα του Παναθηναϊκού".

Αναφορικά με τα οργανωτικά σχέδια που θα κάνει η ΠΑΕ, από εδώ και στο εξής, τόνισε: " Θα έλεγα ότι δεν έχουμε αρχίσει καν την οργάνωση ακόμη. Τώρα μόλις επέστρεψαν οι συνεργάτες μας από την Αθήνα. Με βάσει όσα θα μας πουν, θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και το πώς θα λειτουργήσουμε".

Σχετικά με τις προσκλήσεις που θα παραλάβει η πλευρά του Άρη, σημείωσε: " Είναι προφανές ότι υπάρχει η εξέχουσα κατηγορία ανθρώπων που πρέπει να ικανοποιήσει η ΠΑΕ. Είναι απελπιστικά μικρός ο αριθμός των προσκλήσεων. Από’ κει και πέρα, θα προσπαθήσουμε και θα δούμε πώς θα το κανονίσουμε αυτό".

Τέλος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης συμπλήρωσε: " Θα πρέπει να ετοιμαστούμε καλά όλοι μας και, κυρίως, πνευματικά. Θα είναι πρωτοφανής η μετακίνηση σε όγκο και θα έχουμε μία σωστή παρουσία, που θα καταδείξει και το επίπεδο του Αρειανού κόσμου.

Θα υπάρξουν προγραμματισμένες συναντήσεις, προκειμένου να συντονιστούν οι ενέργειές μας από εδώ και πέρα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ανακοινώσεις θα υπάρξουν σύντομα".















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ