ATHENS KALLITHEA

Ανακοίνωση κατά διαιτησίας και Ιωνικού

Ανακοίνωση κατά διαιτησίας και Ιωνικού
Σαλευρής

Σληρή ανακοίνωση κατά της διαιτησίας και των οπαδών του Ιωνικού που προκάλεσαν επεισόδια εξέδωσε η Καλλιθέα

Ο Αθηναϊκός σύλλογος τονίζει μεταξύ άλλων πως η ομάδα έκανε την καλύτερη φετινή εμφάνιση όμως δεν πήρε ούτε έναν βαθμό, ενώ αναφορικά με τους οπαδούς του Ιωνικού υπογραμμίζει πως: "Η επιστροφή της αλητείας στα γήπεδα, των τραμπουκισμών και των τυφλών στρατών δεν πρέπει και δεν θα αφήσουμε να μείνει ατιμώρητη".
Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"Η Καλλιθέα πραγματοποίησε χθες την καλύτερή της εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα αλλά ηττήθηκε. Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο και οι ακροατές των ραδιοφωνικών αθλητικών σταθμών γνωρίζουν πολύ καλά τους λόγους που η ομάδα μας δεν πήρε ούτε ένα βαθμό στο γήπεδο.

Το ποιοι είναι οι φταίχτες είναι γνωστό. Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και ξέρουμε ότι κανένας δεν θα μας εμποδίσει στην φετινή μας πορεία. Ταυτόχρονα όμως θα θέλαμε να καταγγείλουμε την συμπεριφορά των οπαδών του Ιωνικού.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής, όταν 150 οπαδοί του Ιωνικού, χωρίς να διαθέτουν εισιτήρια έσπασαν την καγκελόπορτα της θύρας 2 του γηπέδου μας, ποδοπάτησαν τους λιγοστούς αστυφύλακες, προπηλάκισαν τα μέλη της εταιρίας ιδιωτικής φύλαξης και χτύπησαν τον ταμία της θύρας.

Δυστυχώς η δύναμη της Αστυνομίας ήταν μικρή και τα εγκληματικά επεισόδια δεν σταμάτησαν εκεί. Οι αφηνιασμένοι οπαδοί του Ιωνικού ξέσπασαν στον άτυχο βιοπαλαιστή που βρισκόταν στη θύρα πετώντας κάτω την αυτοσχέδια τάβλα που είχε για νερά και σάντουιτς.







Με το πού ξεκίνησε η βροχή, οι χούλιγκανς έσπασαν τη σιδερένια πόρτα των αποδυτηρίων όπου βρίσκονται η αίθουσα γυμναστικής, τα αποδυτήρια, η αίθουσα βαρών και τα γραφεία του «Άτλαντα Καλλιθέας», τα αποδυτήρια του ΑΟΚ Φαλήρου και επιδόθηκαν κυριολεκτικώς σε λεηλασίες. Έσπασαν ότι έβρισκαν μπροστά τους, έκλεψαν ρούχα και διέλυσαν το χώρο του προπονητηρίου.

Όλα αυτά είναι ενδεικτικά του κλίματος που ήθελε να δημιουργήσει η ομάδα της Νίκαιας. Η επιστροφή της αλητείας στα γήπεδα, των τραμπουκισμών και των τυφλών στρατών δεν πρέπει και δεν θα αφήσουμε να μείνει ατιμώρητη.

Η ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ έστειλε ανάλογη καταγγελία προς τον πρόεδρο της ΕΠΑΕ κ. Σπύρο Καλογιάννη. Σήμερα η ποδοσφαιριστές έκαναν αποθεραπεία στο βοηθητικό γήπεδο της Βάρης. Ο Γρηγόρης Τόσκας συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή στο αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα. Το μεσημέρι έγινε σύσκεψη με τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ κ. Λίβα για να αντικρούσουμε το φύλλο αγώνος που συνέταξε ο διαιτητής κ. Βοσκάκης".







TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ