ΑΡΗΣ

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας
σημα

"Έπεσαν οι μάσκες", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Άρη κατά της διαιτησίας στο "Καραϊσκάκη"

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Χτες στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» με τη διαιτησία των Χαραλαμπίδη, Γενναίου και Σταματόγλου έπεσαν πια οι μάσκες και φάνηκε ξεκάθαρα το πραγματικό πρόσωπο του σάπιου κατεστημένου.

Ο Αρης έπεσε θύμα των ίδιων ανθρώπων, οι οποίοι αφού βρέθηκαν επί τούτου στο χώρο της ελληνικής διαιτησίας κατά καιρούς ξεπλήρωσαν γραμμάτια (Χαραλαμπίδης πέρυσι στο Ατρόμητος-Αρης, Γενναίος πάμπολλες φορές με τελευταίο κρούσμα το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ).

Η τελευταία πράξη αυτής της κωμωδίας που ονομάζεται ελληνικό ποδόσφαιρο, ήρθε να επιβεβαιώσει όλα όσα τα τελευταία χρόνια η ΠΑΕ Αρης προσπάθησε πολλάκις να καταγγείλει.

Αναρωτιόμαστε αν ο Ολυμπιακός, που πραγματικά διαθέτει μια μεγάλη ομάδα, έχει την ανάγκη αυτής της εξόφθαλμης διαιτητικής σφαγής.

Είναι επίδειξη δύναμης του συστήματος;
Είναι μήνυμα προς όσους δεν σκύβουν το κεφάλι ότι πρέπει να ενσωματωθούν;
Πρέπει να ευνοηθούν οι ημέτεροι και να αποκλειστούν οι αντιδρώντες από τα πλέι οφς, ώστε να οδηγηθούν σε αγωνιστικό και οικονομικό μαρασμό;
Αυτά τα ερωτήματα πλανώνται σε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, οι οποίοι δεν μπορούν να αποδεχθούν ότι ο ίδιος ο Ολυμπιακός είναι δυνατόν να μην θεωρεί ότι μέσα στο παιχνίδι υπάρχει και η αποτυχία.

Γεγονός όμως είναι ότι πρέπει να αλλάξουν όλα κι όχι απλώς μόνο κάτι.

Να σταματήσουν όσοι εξόφθαλμα αδικούν και επιβραβεύονται με το να γίνονται διεθνείς ή να βαθμολογούνται με τρόπο που να μην κινδυνεύουν να σταματήσουν να διαιτητεύουν.
Να αφαιρεθεί σ΄αυτή τη διαιτητική τριάδα το δικαίωμα να ξανασφυρίξει σε οποιοδήποτε παιχνίδι για να επιβεβαιωθεί η βούληση όλων να παίξουμε επιτέλους ποδόσφαιρο.
Και τέλος να αλλάξει άμεσα η ΚΕΔ η οποία τους ορίζει και η νέα που θα προκύψει να στείλει όλους τους ανίκανους και επικίνδυνους στο σπίτι τους, άμεσα, πριν διασαλευτεί κι άλλο το πρωτάθλημα.
Δεν αισθανόμαστε δικαιωμένοι για όσα κατά καιρούς είπαμε, παρ’ όλο που οι αμυντικοί μηχανισμοί αυτού του σάπιου καταστημένου μας απαξίωσαν, χαρακτηρίζοντάς μας γραφικούς, που θέλουν να καλύψουν προσωπικές αδυναμίες με καταγγελίες. Και δεν αισθανόμαστε δικαιωμένοι επειδή αγαπούμε το ποδόσφαιρο και πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουν όλα.

Περιμένουμε από το νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, τον οποίο περιβάλαμε με εμπιστοσύνη, να επιβεβαιώσει την επιλογή μας.

ΠΑΕ ΑΡΗΣ"






















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ