ΗΡΑΚΛΗΣ

Ανακοίνωση κατά Βλάχου από Ηρακλή

Ανακοίνωση κατά Βλάχου από Ηρακλή
Απογοήτευση

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση περιγράφοντας ένα τρελό περιστατικό που μας γυρνάει χρόνια πίσω

Σήμερα, στο επίσημο site της ΠΑΕ υπάρχει μια ανακοίνωση σχετική με την απόλυση του Βαγγέλη Βλάχου, στην οποία περιγράφεται ένα απίστευτο περιστατικό που μας γυρνάει είκοσι χρόνια πίσω (και λίγα λέμε). Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση αυτούσια αμέσως παρακάτω:
"Ένα θλιβερό, απογοητευτικό, όσο και απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες, Τετάρτη 15 Αυγούστου 2007, και ώρα 21.15, όταν οι κ.κ. Μπάμπης Ξανθόπουλος και Νίκος Χαϊτογλου, εκ μέρους της Διοίκησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας, κ. Γιάννη Τζιφόπουλο, επισκέφθηκαν τον κ. Βαγγέλη Βλάχο στο ξενοδοχείο, στο οποίο με έξοδα της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ διαμένει, προκειμένου να συζητήσουν μαζί του τα σχετικά με την διακοπή της συνεργασίας, μετά τις πρόσφατες προσβλητικές για την Διοίκηση δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ενώ το πρωί της ίδιας μέρας είχε προηγηθεί συνάντηση του Προέδρου της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, κ. Αντώνη Ρέμου με τον κ. Βλάχο.

Στη σύσκεψη προσήλθε και ο κ. Δημήτρης Μούτας, τεχνικός συνεργάτης, του κ. Βλάχου, αρνούμενος μάλιστα να αποχωρήσει, μολονότι του εξηγήθηκε ότι η συνάντηση αφορούσε προσωπικώς τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας. Εν συνεχεία, με τον κ. Μούτα να παραμένει στο τραπέζι της σύσκεψης, ο κ. Βλάχος κάλεσε τηλεφωνικό αριθμό από το κινητό τηλέφωνό του καλώντας άγνωστο άτομο ή άτομα στον χώρο της συνάντησης. Κατόπιν, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, κ. Αντώνη Ρέμο, ο οποίος βρισκόταν σε ανοικτή ακρόαση με τη σύσκεψη μέσω του κινητού τηλεφώνου του κ. Ξανθόπουλου, είπε: «Πρόεδρε, λυπάμαι για λογαριασμό του Ξανθόπουλου, που έγινε αλήτης και απατεώνας»...

Την ίδια στιγμή στον χώρο της συνάντησης εμφανίστηκαν τέσσερις «εύσωμοι» κύριοι, μαζί με τον γνωστό κ. Μάκη Ψωμιάδη, περιφερόμενοι άπαντες έξω και γύρω από τον χώρο, όπου αυτή διεξάγονταν. Αντιλαμβανόμενοι οι διοικούντες της ΠΑΕ και ο Γενικός Αρχηγός την παρουσία των συγκεκριμένων κυρίων δήλωσαν κατάπληξη και αγανάκτηση, αρνούμενοι να συνεχίσουν υπό αυτό το καθεστώς τη συζήτηση με τον κ. Βλάχο. Αυτομάτως απεχώρησαν από τον χώρο της σύσκεψης, ενώ ο κ. Βλάχος απεχώρησε μαζί με τον κ. Μάκη Ψωμιάδη και την «εύσωμη» συνοδεία τους.

Πρόκειται για τακτικές που δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση την αθλητική οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ, συμπεριφορές και στάσεις, που προσβάλλουν το όνομα του συλλόγου και την Διοίκησή του και στρέφονται απαξιωτικά στον κόσμο της ομάδας. Πρόκειται για την πλέον ανάρμοστη συμπεριφορά, η οποία κάθε άλλο παρά τιμά για τον κ. Βαγγέλη Βλάχο, ο οποίος επιτυγχάνει απλώς και μόνο να καταστήσει ακόμη πιο επιβεβλημένη την απόφαση της Διοίκησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ για διακοπή συνεργασίας μαζί του."










TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ