ΙΩΝΙΚΟΣ

Ανακοίνωση κόλαφος

Ανακοίνωση κόλαφος
Koττορος

Σε μια ανακοίνωση "χείμαρρο" η ΠΑΕ Ιωνικός εξηγεί τα όσα έγιναν το Σάββατο στη Νίκαια

AΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Συκοφάντης ο Ιωαννίδης



"Με έκπληξη και αγανάκτηση διαβάσαμε σήμερα στον Τύπο ασύστολα ψεύδη παραγόντων του Ηρακλή, που κάνουν λόγο για "ζούγκλα" στα αποδυτήρια, τη στιγμή που είναι γνωστό σε όλους ότι η φιλοξενία του επίσημου Ιωνικού, ειδικά στον χώρο των αποδυτηρίων, τον οποίο εμείς θεωρούμε "ιερό", είναι υποδειγματική.

Και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλοι οι παράγοντες των ομάδων που έχουν περάσει από το γήπεδο της Νεάπολης. Συνεπώς έχουμε την απαίτηση από τον κ. Φανάρα αλλά και από τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής της ομάδας να διαψεύσουν άμεσα τα όσα ψευδέστατα, συκοφαντικά και κακόβουλα φέρεται να έχει δηλώσει ο κ. Ιωαννίδης."





Ρωτήστε τον Ρέμο



"Ο επίσημος Ιωνικός ήταν άψογος απέναντι στην αποστολή του Ηρακλή, τόσο εντός των αποδυτηρίων, όσο και στον χώρο των επισήμων, όπου φιλοξενήσαμε 30 άτομα, και όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία δεν έχει παρά να ρωτήσει τον κ. Βαγιάκο, τον κ. Πασβαντίδη, τον Αντώνη Ρέμο, τον αδελφό του Ηλία Πουρσανίδη κλπ, για να επιβεβαιώσουν το πόσο άψογα τους φέρθηκε η ΠΑΕ Ιωνικός. Εξάλλου, πριν από τον αγώνα, ο κ. Χρήστος Κανελλάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Σπανουδάκη και τον κάλεσε να παρακολουθήσουν μαζί το ματς.

Ο κ. Ιωαννίδης φέρεται να δηλώνει ότι η ΠΑΕ Ιωνικός είχε κλειδώσει την πόρτα των αποδυτηρίων των διαιτητών. Λυπούμεθα, αλλά αν πράγματι ο κ. Ιωαννίδης έχει δηλώσει τέτοια πράγματα, πρόκειται για σκόπιμη ανακρίβεια.

Πληροφορούμε λοιπόν τον κ. Ιωαννίδη, ότι τα κλειδιά των γραφείων των διαιτητών και των παρατηρητών, που βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο, τα έχουν οι παρατηρητές του αγώνα. Αλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού τόσο οι διαιτητές όσο και οι παρατηρητές αφήνουν εκεί τα ρούχα τους και τα προσωπικά τους αντικείμενα..

Δυστυχώς στο ματς με τον Ηρακλή, οι παρατηρητές κλείδωσαν τις πόρτες αφήνοντας από μέσα τα κλειδιά, κάτι που αποδείχθηκε όταν στο ημίχρονο αναγκάστηκαν οι άνθρωποι του γηπέδου να σπάσουν την πόρτα και από μέσα βρέθηκαν τα κλειδιά. Τα παραπάνω μπορούν να επιβεβαιώσουν τόσο οι παρατηρητές όσο και οι διαιτητές."








Οι ευθύνες στην αστυνομία



"Οσον αφορά στην συζήτηση του κ. Χρήστου Κανελλάκη με τον κ. Βαγιάκο στην ανάπαυλα, αυτή διεξήχθη σε ήρεμο τόνο και χωρίς αντεγκλήσεις, όπως ψευδώς μεταφέρθηκε από μερίδα του Τύπου. Η συζήτηση αφορούσε στο να μπούν περίπου 30 οπαδοί του Ηρακλή, που ήρθαν οργανωμένα στο γήπεδο, στη θύρα 7-8, τη στιγμή κατά την οποία ο Ηρακλής δεν είχε υποβάλλει τέτοιο αίτημα.

Ζητήσαμε από την αστυνομία να μας δηλώσει εγγράφως ότι αναλαμβάνει την ευθύνη, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε και συνεπώς δεν μπορούσαμε εμείς ως ΠΑΕ Ιωνικός να πάρουμε τέτοια απόφαση. Επίσης, καλά θα κάνει η ΠΑΕ Ηρακλής να απευθυνθεί στην αστυνομία και να ζητήσει να μάθει ποιος αποφάσισε να οδηγήσει στη θύρα 1-2, εκεί που ήταν ο μεγαλύτερος όγκος των οπαδών του Ιωνικού, ορισμένους οπαδούς του Ηρακλή, λέγοντάς τους ότι θα τους προστατεύσει.

Λυπούμαστε για τη στιχομυθία του κ. Φανάρα την οποία έχουμε καταθέσει ήδη στη Σούπερ Λιγκ για τα περαιτέρω. "






Στήριξη σε Πουλόπουλο

"Η ΠΑΕ Ιωνικός θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις τον ποδοσφαιριστή της Γιώργο Πουλόπουλο και αφού πάρει στα χέρια της τη μήνυση που φέρεται ότι έκανε ο Ζοέλ Επαλέ, η ΠΑΕ και ο ποδοσφαιριστής Πουλόπουλος θα καταθέσουν μήνυση εναντίον του για ψευδή καταμήνυση."


Αγανάκτηση για τον οπαδό, υπεύθυνοι οι αστυνομικοί

"Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Ιωνικός εκφράζει την έκπληξη και την αγανάκτησή της για το γεγονός της εισόδου του συγκεκριμένου οπαδού στο γήπεδο. Αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν να περάσει ένας άνθρωπος μέσα από δύο διμοιρίες ΜΑΤ που ήταν παρατεταγμένες μπροστά από το συγκεκριμένο σημείο.

Δυστυχώς, όπως επιβεβαιώνεται από το βίντεο του αγώνα, οι άνδρες των ΜΑΤ αντί να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην κερκίδα, είχαν γυρισμένη την πλάτη τους στους οπαδούς και παρακολουθούσαν το τι συνέβαινε στην άλλη πλευρά του γηπέδου, ενώ πίσω τους ανενόχλητος ο οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο.

Η ΠΑΕ Ιωνικός έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Από τα μεγάφωνα ακουγόντουσαν συνεχώς συστάσεις, ενώ δικοί της άνθρωποι έσπευσαν μπροστά από τη θύρα 1-2 και ζήτησαν από τους οπαδούς να μην ενοχλούν τον επόπτη. Συνεπώς, η ΠΑΕ Ιωνικός δεν έχει καμία ευθύνη για την εισβολή του οπαδού στο γήπεδο, ο οποίος προκάλεσε το επεισόδιο. Δηλαδή τι άλλο έπρεπε να κάνει η ΠΑΕ και δεν το έκανε;"






Ο Κόττορος έχει μάστερ ιατρικής!


"Τον κ. Κόττορο εξέτασαν επί τόπου τόσο η γιατρός του αγώνα όσο και ο γιατρός του Ιωνικού και δεν διαπίστωσαν να έχει κάτι το σοβαρό και θα μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα. Ωστόσο ο ίδιος ο κ. Κόττορος τους δήλωσε ότι έχει "κάκωση κεφαλής" γεγονός που επιβεβαιώνει τις σκέψεις που εκφράζονται ότι μερικοί από τον χώρο της διαιτησίας έχουν μάστερ ιατρικής και απλώς κάνουν το αγροτικό τους στο ποδόσφαιρο.

Όταν ο ίδιος έχει κάνει αμέσως τη διάγνωση και ξέρει τι έχει πάθει, τα λόγια περιττεύουν… Αργότερα αποδείχθηκε ότι δεν είχε τίποτα καθώς με δική του ευθύνη έφυγε από το Νοσοκομείο και διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο. Από την αρχή ήξερε τι είχε και απλώς το μόνο που ήθελε ήταν να διακοπεί ο αγώνας.

Σήμερα στον "Ελεύθερο Τύπο", ο κ. Κόττορος δηλώνει ότι πριν από τον αγώνα είχε πάρει φάρμακα, όπως φάρμακα δήλωσε ότι είχε πάρει και ο οπαδός που του επιτέθηκε και εις βάρος του οποίου ο κ. Χρήστος Κανελλάκης κατέθεσε σήμερα μήνυση.

Η διαφορά είναι ότι ο οπαδός θα οδηγηθεί στη φυλακή, ενώ ο επόπτης θα κυκλοφορεί ελεύθερος. Όμως, για τις ιστορίες περί του κ. Κόττορου και την εν γένει προσωπικότητά του θα ακουστούν πολλά, με στοιχεία και έγγραφα, την Πέμπτη ενώπιον του Αθλητικού δικαστή.

Ο διαιτητής Παμπορίδης έχει παρελθόν στο τρέξιμο, διότι γνωρίζει το αγώνισμα τόσο από τον πατέρα του, όσο και από την ιδιότητά του ως γυμναστής. Συνεπώς δεν μας προκαλεί εντύπωση ότι σε συνεργασία με τον κ. Κόττορο, κατακύρωσαν το άκυρο γκολ του Ηρακλή, ούτε ότι δεν είδαν το δολοφονικό χτύπημα του Μπελίσκοφ στον Οφρυδόπουλο. Δεν το "είδαν" γιατί έπρεπε να αποβάλουν τον παίκτη του Ηρακλή και φυσικά δεν ήθελαν κάτι τέτοιο.

Πιστεύουμε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, θα κάνει το καθήκον του, όπως το κάνει μέχρι τώρα, αλλά για να έχει αποτέλεσμα μια προσπάθεια ενός επικεφαλής πρέπει να έχει και τους κατάλληλους συνεργάτες."











Ξοδέψαμε πολλά για την πάταξη της βίας

"Η ΠΑΕ Ιωνικός ήταν μία από τις λίγες που προσήλθαν οργανωμένα με τον υπεύθυνο ασφαλείας της, στη σύσκεψη για τη βία στη Σούπερ λιγκ και πάνω σε αυτόν τον τομέα έχει δαπανήσει πολύ περισσότερα χρήματα και από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος, κάτι που άλλωστε επιβεβαίωσε σε πρόσφατες δηλώσεις του και ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Σούπερ Λιγκ, Αλέξης Δέδες.

Όμως, ο Ιωνικός οδηγείται στη Β εθνική κατηγορία, αφού ο ΚΑΠ ισχύει μόνο γι αυτόν και για καμία άλλη ομάδα. Αλήθεια, ακόμη περιμένουμε την ερμηνευτική εγκύκλιο για την αντικειμενική ευθύνη των ΠΑΕ εκτός των αγωνιστικών χώρων, αλλά ο Ιωνικός τιμωρήθηκε για ένα υποτιθέμενο επεισόδιο στο αεροδρόμιο.

Στο μεταξύ, από την ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνεται ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα Μπέου στην ομάδα. Η παρουσία του στους αγώνες του Ιωνικού οφείλεται στις φιλικές σχέσεις που διατηρεί με την οικογένεια Κανελλάκη και τίποτα περισσότερο. Αν μεταβιβαστεί η ΠΑΕ αυτό θα γίνει σε ανθρώπους που αποδεδειγμένα είναι οπαδοί του Ιωνικού και μάλιστα να είναι από την περιοχή της Νίκαιας και να είναι δεμένοι με την ομάδα.

Τέλος, διευκρινίζεται ότι μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, ο Ιωνικός θα έχει νέο διοικητικό σχήμα, καθώς θα γίνει αναδιάρθρωση του ΔΣ της ομάδας."






















TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ