ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Aνακοινώθηκαν τα διαρκείας

Aνακοινώθηκαν τα διαρκείας
καψης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση των εισιτηρίων Διαρκείας του Λεβαδειακού για την περίοδο 2009-2010

Στην παρουσίαση παραβρέθηκε ο αρχηγός της ομάδος Μιχάλης Καψής, ο οποίος μιλώντας εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών, κάλεσε τους φιλάθλους να προμηθευτούν εισιτήρια και να βοηθήσουν με την παρουσία τους την ομάδα.
" Η ομάδα ενισχύθηκε με ποδοσφαιριστές που και ποιότητα έχουν και καλοί επαγγελματίες είναι. Οι στόχοι της ομάδος γίνονται μεγαλύτεροι από την προηγούμενη χρονιά και για να επιτευχθούν χρειάζεται η παρουσία και η στήριξη των φιλάθλων.

Τα έργα που έχουν δρομολογηθεί και ήδη ξεκίνησαν στο γήπεδο, εγγυώνται μια ευχάριστη παρακολούθηση των αγώνων. Η καθιέρωση εκ μέρους της ΠΑΕ του οικογενειακού εισιτηρίου, κάνει εύκολη και ασφαλή την παρακολούθηση των αγώνων για όλη την οικογένεια.», τόνισε κατά την παρουσίαση ο έμπειρος αρχηγός.



Το σύνθημα "Ήρθε η σειρά σου…", απευθύνεται σε όλους μας. Εμείς στον αγωνιστικό χώρο και οι φίλαθλοι στην κερκίδα, ας δώσουμε την υπόσχεση ότι θα κάνουμε το καθήκον μας...", κατέληξε ο Μιχάλης Καψής.

Τα εισιτήρια διαρκείας

1 ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 300 Ευρώ

2 VIP ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ VIP 500 Ευρώ Πρώην κάτοχος

2 VIP ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ VIP 600 Ευρώ Νέος κάτοχος

2 V.VIP ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ V.VIP 1000 Ευρώ Με θέση Πάρκινγκ

3 WIND ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 300 Ευρώ

3 WIND ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ 400 Ευρώ Γονείς + Ανήλικα τέκνα

3 WIND ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ 350 Ευρώ Όλα τα μέλη (4 τέκνα και άνω μέχρι 18 ετών)

3 WIND ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 100 Ευρώ

3 WIND ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΝΕΡΓΩΝ 100 Ευρώ Γραμμένοι στο Τ.Α. μέχρι 30/4/09

Ανανέωσε ο Μουλόπουλος

Ο Σάκης Μουλόπουλος επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία της ΠΑΕ όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Κομπότη. Μετά τη συνάντηση, ο Μουλόπουλος υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2012. Στο αγωνιστικό μέρος, ο Μομτσίλο Βόκουτιτς συνεχίζει την προετοιμασία με την προσθήκη ενός ακόμα παίκτη από την ομάδα Νέων.



























TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ