ΙΩΝΙΚΟΣ

Ανακοινώθηκαν τα φιλικά

Ανακοινώθηκαν τα φιλικά
Ιωνικος, γηπεδο Νεαπολης

Το δεύτερο φιλικό ματς επί Ευρυτανικού εδάφους θα δώσει στις 25 Ιουλίου ο Ιωνικός, αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Εθνικού

Από εκεί και ύστερα αρχίζει η προσπάθεια του μονταρίσματος της ομάδας και στο πλαίσιο αυτό θα γίνουν πολλοί φιλικοί αγώνες, αρχίζοντας από τις 28 Ιουλίου, οπότε ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει στην Τρίπολη τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα ματς που θα αρχίσει στις 19.00.
Οι υπόλοιποι φιλικοί αγώνες που θα δώσει ο Ιωνικός είναι με Χαϊδάρι (8/8 εκτός έδρας), Λεβαδειακό (16/8 εντός), Ατρόμητο (18/8 εκτός), Ηλυσιακό (22/8 εντός), Αιγάλεω (25/8 εκτός), Εθνικό (29/8 εντός) και Ασπρόπυργο (2/9 εντός έδρας).

Στο μεταξύ, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται στο Καρπενήσι η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού με τον Σωτήρη Κωνσταντινίδη να ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα , ενώ μικροπροβλήματα αντιμετωπίζουν οι Φαμπίνιο, Νατσούρας και Βουρεξάκης.

Ο Βραζιλιάνος αισθάνεται κάποιες μικροενοχλήσεις στον τένοντα, ο Νατσούρας στον τετρακέφαλο από μια κλωτσιά που δέχθηκε στο φιλικό με τη Λάρισα, ενώ ο Βουρεξάκης έκανε κάποια μικροεπέμβαση (κύστη).

Εξάλλου, στον Απόλλωνα Αθηνών παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, ο Βασίλης Ατσάλης.






TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ