ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοινώθηκε ο Πάρντο

Ανακοινώθηκε ο Πάρντο
παρντο

Ο "ερυθρόλευκος" σχεδιασμός συνεχίστηκε με ανακοίνωση για Πάρντο. Υπέγραψε ο Νικοπολίδης(vid)

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν γνωστή, οι τελευταίες λεπτομέρειες διευθετήθηκαν την Τρίτη και ο Ισπανός τερματοφύλακας θα φορέσει τα "ερυθρόλευκα".
Το "φλερτ" ανάμεσα στον Πάρντο και τον Ολυμπιακό είχε ξεκινήσει πριν περίπου ένα χρόνο, όμως ο Αντώνης Ρέμος προτίμησε να τον παραχωρήσει στην Ραπίντ Βουκουρεστίου ελέω χρημάτων.

Οι πρωταθλητές είχαν χτυπήσει την πόρτα των Ρουμάνων την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως τελικά η συμφωνία χάλασε και τελικά η τρίτη απόπειρα στέφθηκε με επιτυχία.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε η επιθυμία του παίκτη να "μετακομίσει" στο Λιμάνι αλλά και το γεγονός πως δεν προσαρμόστηκε ποτέ στην Ραπίντ.

Ο Ούρκο Πάρντο είναι σίγουρα μια αξιόπιστη λύση που χρειαζόντουσαν οι "ερυθρόλευκοι" και ο ιδανικός για να αντικαταστήσει τον Αντώνη Νικοπολίδη που την ίδια μέρα (την Τρίτη) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Έτσι λοιπόν ο "ερυθρόλευκος" σχεδιασμός συνεχίζεται με επιτυχία, ενώ καλά καλά δεν έχει μπει ο Μάιος. Η θέση για το δεξί άκρο έχει καλυφθεί ήδη με τον Ζαϊρί, ο Πάρντο είναι αυτό που έλειπε από το ρόστερ των Πειραιωτών και ένα ένα τα θέματα τελειώνουν από νωρίς. Βέβαια το πιο σημαντικό που είναι η παραμονή ή όχι του Βαλβέρδε δεν έχει ξεκαθαρίσει αλλά όπως λέει και ο προπονητής του μπασκετικού Ολυμπιακού, Παναγιώτης Γιαννάκης... Υπομονή!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την Ραπίντ Βουκουρεστίου για την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Ούρκο Ραφαέλ Πάρντο με την μορφή δανεισμού, για έναν χρόνο, στον οποίο υπάρχει οψιόν αγοράς".

Για ένα ακόμα χρόνο ο Νικοπολίδης

Το τυπικό μέρος απέμενε για την ολοκλήρωση της ανανέωσης της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Αντώνη Νικοπολίδη και αυτό πραγματοποιήθηκε την Τρίτη με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, ενημερώνοντας ότι ο τερματοφύλακας επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον πειραϊκό σύλλογο για ένα ακόμα χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, για έναν χρόνο, με τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Αντώνη Νικοπολίδη".

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού ενόψει του τελικού του κυπέλλου hellas online (02/05, 20:30) κόντρα στην ΑΕΚ. Όλοι οι παίκτες των "ερυθρολεύκων" συμμετείχαν κανονικά στην πρωινή (10:30) προπόνηση της Τρίτης ενώ η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Τετάρτη με μία προπόνηση (10:30).

Ο Πάρντο εν δράσει


































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ