ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε ο Ρότζερ Γκερέιρο

Ανακοινώθηκε ο Ρότζερ Γκερέιρο
γκερειρο

Τη μεταγραφή του Ρότζερ Γκερέιρο, για τα επόμενα 4 χρόνια ανακοίνωσε η Ένωση. Ρεβάνς με Βασλούι (21:00, NS1)

Το τυπικό σκέλος απέμενε για τη μεταγραφή του 27χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού το οποίο ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση την Πέμπτη.
Ο Γκερέιρο θα φοράει τη φανέλα με τον "δικέφαλο" για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ενώ το κόστος της μετακίνησής του από την Λέγκια Βαρσοβίας αγγίζει τα 250.000 ευρώ, όπως έγινε γνωστό από την Πολωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

" Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Roger Guerreiro. O 27χρονος ποδοσφαιριστής (25/05/82) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών".

Με τις... ευχές της Λέγκια στην ΑΕΚ ο Γκερέιρο

Τη μεταγραφή του Ρότζερ Γκερέιρο στην ΑΕΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ανακοίνωσε πρώτη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Λέγκια Βαρσοβίας.

Οι Πολωνοί επιβεβαίωσαν τη μετακίνηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού (σ.σ. πολιτογραφημένος Πολωνός) στην Ένωση για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Ρότζερ Γκερέιρο αποκτήθηκε από την Λέγκια το 2006 με την οποία συμλήρωσε, σε όλες τις διοργανώσεις, 139 συμμετοχές σκοράροντας παράλληλα 22 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις την περασμένη σεζόν απέκτησε το πολωνικό του διαβατήριο.

Στο σάιτ του συλλόγου φιλοξενούνται δηλώσεις του Λέστζεκ Μίκλας, προέδρου του συλλόγου, στις οποίες αφήνει αιχμές τόσο για τον διεθνή ποδοσφαιριστή όσο και για τον εκπρόσωπό του, λέγοντας ότι με τη στάση τους η πολωνική ομάδα δεν κατάφερει να βάλει μεγαλύτερο ποσό από τις 250.000 ευρώ που "καρπώθηκαν" από τη μεταγραφή του στην Ένωση.

Πρόκριση με Βασλούι

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Βασλούι στο "ΟΑΚΑ" το βράδυ της Πέμπτης (21:00, NS1) με στόχο τη νίκη που θα της δώσει και την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Με το σκορ από τον πρώτο αγώνα κόντρα στους Ρουμάνους να είναι εις βάρος της (σ.σ. 2-1) η Ένωση στον επαναληπτικό θα πρέπει να κυνηγήσει τη νίκη και μόνο αυτή με διαφορά τουλάχιστον ενός τέρματος προκειμένου να βρεθεί στην κλήρωση του Μονακό το μεσημέρι της Παρασκευής (28/08).

Μάλιστα, οι "κιτρινόμαυροι" αναμένεται να έχουν τη στήριξη περίπου 30.000 φιλάθλων τους στη ρεβάνς των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ






















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ