ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας
Δώνης

Καθορίστηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας του Περιστερίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

Συγκεκριμένα, γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, το οποίο θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου με εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το α' στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι (06/07-20/07), ενώ από τις 25/07 έως τις 07/08 θα πραγματοποιηθεί το β' στάδιο που θα περιλαμβάνει και τη διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

1,2,3 Ιουλίου είναι προγραμματισμένες οι εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών.

5 Ιουλίου θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός και εν συνεχεία η πρώτη προπόνηση της ομάδας.

6 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι για το αʼ στάδιο προετοιμασίας μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Από τις 25 Ιουλίου μέχρι τις 7 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το βʼ στάδιο της προετοιμασίας που θα περιλαμβάνει φιλικά παιχνίδια.

Μετά την ολοκλήρωση του βʼ σταδίου προετοιμασίας και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια στις ακόλουθες ημερομηνίες: 14/8, 18/8 και 22/8.

Όσον αφορά τη σημερινή ημέρα, αυτή περιελάμβανε προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρομε τους Φαβάλι, Νεμπεγλέρα και Μπαζίνσκι να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν εργομετρικές εξετάσεις στο Αθλητικό Κέντρο υπό την εποπτεία του εργοφυσιολόγου Γιώργου Ζιώγα.

* Τα εύσημα και τα συγχαρητήρια από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ απέσπασε η ΠΑΕ Ατρόμητος η οποία παρέδωσε χθες τον φάκελο αδειοδότησης για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

* Στην Εθνική Παίδων κλήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ-21 Βασίλης Καραγκούνης και Φώτης Καϊμακαμούδης.


















TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ