ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανακούφιση με Μερίνο

Ανακούφιση με Μερίνο
Μερινο

Οι φόβοι τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν και τα νέα από το μέτωπο των τραυματιών ήταν ευχάριστα για τον Ατρόμητο

Το πιο σημαντικό πρόβλημα είχε να κάνει με τον Ρομπέρτο Μερίνο, ωστόσο μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Δευτέρα, αποδείχθηκε ότι η ζημιά που υπέστη ο Περουβιανός μέσος δεν ήταν σοβαρή.
Ο Μερίνο υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία από τον γιατρό της ΠΑΕ Ατρόμητος, Πέτρο Καπράλο και τελικά έχει υποστεί μία κάκωση. Σήμερα και αύριο ο παίκτης ακολουθεί θεραπεία, ενώ την Τετάρτη θα κάνει ατομικό πρόγραμμα και υπολογίζεται ότι την Πέμπτη ή την Παρασκευή θα μπορέσει να δώσει το παρών στις προπονήσεις.

Ευχάριστα όμως είναι τα νέα και για τους άλλους τραυματίες. Ο Γιάννης Λαζανάς έχει πάθει κάκωση στον δικέφαλο και την Τετάρτη αναμένεται να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Μαρσέλο Ολιβέιρα έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων την Τετάρτη ή την Πέμπτη. Οι παίκτες του Ατρομήτου είχαν και σήμερα ρεπό, ενώ από αύριο αρχίζει η προετοιμασία για τον αγώνα με το Αιγάλεω.

* Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων «FENTAGIN» για την απόδοση των παικτών και τη μεγάλη νίκη του Ατρομήτου στο Καυταντζόγλειο επί του Ηρακλή. Ο σύνδεσμος καλεί, επίσης, όλους τους φιλάθλους του Περιστερίου να δώσουν δυναμικό παρών στο ματς της Κυριακής με το Αιγάλεω.






TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ