ΑΡΗΣ

Αναλαμβάνει δράση ο Κούπερ

Αναλαμβάνει δράση ο Κούπερ
φερναντες

Ο Νταρίο Φερνάντες θα απουσιάσει από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο

Ο Αργεντινός μέσος είχε τραυματιστεί στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης με αυτό που απομένει να φανεί πλέον είναι το διάστημα της απουσίας του έχοντας ωστόσο ως σύμμαχό του την διακοπή που θα ακολουθήσει. Ο τραυματισμός του πάντως θα του επιτρέψει να εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Πλέον ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αναμένει να δει αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Νάτσο Γκαρσία ως παρτενέρ του Μεντί Ναφτί. Σε περίπτωση που ο διεθνής Βολιβιανός μέσος δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και πάλι τότε θέση θα διεκδικήσουν οι Σάκης Πρίττας και Βασίλης Ρόβας. Όπως και να έχει είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία της εβδομάδας.

Κι όσο για σήμερα; Θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι σήμερα και στο πρώτο ραντεβού του Αργεντινού τεχνικού με τους ποδοσφαιριστές του αναμένεται να τους στείλει ξεκάθαρο μήνυμα εν όψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου. Εξάλλου είχε φροντίσει από τις δηλώσεις του στην Συνέντευξη Τύπου που είχε ακολουθήσει της συνάντησης του Σαββάτου και της ήττας με 1-0 να κάνει τις πρώτες του επισημάνσεις την ίδια ώρα που στο μυαλό του βρίσκεται και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ