ΑΡΗΣ

Αναμονή για ευρωπαϊκή συμμετοχή και Ονουάτσι

Αναμονή για ευρωπαϊκή συμμετοχή και Ονουάτσι
INTIME SPORTS

Δεδομένο είναι το "όχι" που θα πει η ΠΑΕ Άρης δια στόματος του προέδρου της, Αθανάσιου Αθανασιάδη, και του εκτελεστικού της διευθυντή, Γιάννη Κόντη, στην σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της Super League για την επικύρωση της βαθμολογίας.

Με τον τρόπο αυτό στόχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν θα είναι άλλος από το να γίνει πράξη η ελπίδα που έχει γεννηθεί στις τάξεις της όλες αυτές τις τελευταίες μέρες, της ευρωπαϊκής συμμετοχής στα προκριματικά του Europa League της νέας αγωνιστικής περιόδου αντί του Ολυμπιακού Βόλου.

Για τον λόγο αυτό και ο τεχνικός του Άρη, Σάκης Τσιώλης, για παν ενδεχόμενο έχει φροντίσει μαζί με τους συνεργάτες του να έχει ήδη έτοιμο και ένα δεύτερο πλάνο για την πορεία της προετοιμασίας που ουσιαστικά ξεκίνησε χθες με την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Μία προετοιμασία που θα συνεχιστεί σήμερα και αύριο το πρωί με τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και η έναρξή της θα κορυφωθεί αύριο το απόγευμα με την επίσημη "πρώτη" για τν νέα αγωνιστική περίοδο ενώπιον χιλιάδων φιλάθλων της στον αγωνιστικό χώρο του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στις τάξεις του Άρη υπάρχει αισιοδοξία για την ευρωπαϊκή συμμετοχή στα προκριματικά του Europa League της νέας αγωνιστικής περιόδου αντί του Ολυμπιακού Βόλου παρά το ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, έχει δηλώσει ότι δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση εις βάρος της ομάδας της Θεσσαλίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στις τάξεις του Άρη υπάρχει αισιοδοξία για την ευρωπαϊκή συμμετοχή στα προκριματικά του Europa League της νέας αγωνιστικής περιόδου αντί του Ολυμπιακού Βόλου παρά το ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, έχει δηλώσει ότι δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση εις βάρος της ομάδας της Θεσσαλίας.


Αντίθετα ο Άρης σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται πως θα ψηφίσει με "ναι" στην παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της Super League.


Κατά τα άλλα και όσον αφορά τα μεταγραφικά ο Νέρι Καστίγιο μετά και από την χθεσινή συνάντηση μαζί του στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης που ακολούθησε της πρώτης συγκέντρωσης η υπογραφή του συμβολαίου του θα λάβει χώρα σήμερα ή το αργότερο αύριο.


Συναντήσεις υπήρξανε σε καλό κλίμα για την λύση των συμβολαίων τους και με τους Οριόλ Λοθάνο, Ευθύμη Κουλουχέρη και Χρήστο Αραβίδη, με τον Κάρλος Τόχα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα λυθεί τελικά το συμβόλαιό του ή αν θα παραμείνει με μειωμένες απολαβές όπως και με τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ.


Η περίπτωση του Κροάτη επιθετικού δείχνει να είναι η πιο δύσκολη την στιγμή αυτή και η οποία θα αποτελέσει βαρόμετρο για την γρηγορότερη δυνατή απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού με το φλερτ με τον 30χρονο διεθνή Αργεντινό Λουτσιάνο Φιγκερόα της Ροζάριο Σεντράλ καλά κρατεί όλες αυτές τις τελευταίες μέρες.


Στα υπόψη ωστόσο του Σάκη Τσιώλη παραμένει και ο Μπένζαμιν Ονουάτσι με τον Νιγηριανό επιθετικό όμως να συνεχίζει να δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2013 με την Καβάλα από την οποία θα πρέπει να μείνει πρώτα να μείνει ελεύθερος για να μεταγραφεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.


Κάτι στο οποίο δεν αποκλείεται να βοηθήσει χρονικά η κατάθεση της προσφυγής του σε βάρος της Καβάλας που φέρεται να έχει υποβάλει από την περασμένη εβδομάδα ζητώντας την ελευθερία του και το ποσό που του οφείλεται από την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 των 146.000 ευρώ.


Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας εξάλλου και ενώ δεν έχουνε λυθεί ακόμη τα συμβόλαια των Κάρλος Τόχα και Κώστα Μενδρινού είναι πολύ πιθανό να υπάρξει νέα και ίσως ακόμη και τελική επαφή της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με τον Κώστα Καπετάνο για την απόκτηση του για συμβόλαιο τριών ετών.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ