ΑΡΗΣ

Αναμονή για Κούπερ και χαμόγελα για Γκιάρο

Αναμονή για Κούπερ και χαμόγελα για Γκιάρο
κούπερ

Την ίδια ώρα που η συμφωνία με Κούπερ έχει μπει στην τελική ευθεία, ευχάριστα ήταν τα νέα για Γκιάρο

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός του Άρη ήταν θετικά καθώς ήταν καθαρή. Υπάρχει μόνο μία κύστη που θα αντιμετωπιστεί από το ιατρικό τιμ και απομένει να φανεί αν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Καβάλα.
Στα αγωνιστικά το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε μία πρωινή προπόνηση με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Καβάλα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χρήστος Βανγκελι ενώ ο Φλαβιο Πίντο ακολούθησε επίσης ατομικό πρόγραμμα λόγω μίας χονδροπαθειας στην επιγονατίδα, αλλά αυτό συνέβη για προληπτικούς λόγους.

Όσο για τον Νάτσο Γκαρσία προπονήθηκε κανονικά και λογικά θα είναι στην διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι του Σαββάτο. Κανονικά εξάλλου προπονείται από χθες και ο Ντάρσι Νέτο που αντιμετωπίζει με φυσιοθεραπείες ορισμένες ενοχλήσεις στον δικέφαλό του από το παιχνίδι με την ΑΕΚ ενώ και ο Χαβιέρ Κάμπορα μπήκε και αυτός, αλλά ακόμα έχει ενοχλήσεις.

Τέλος κι όσον αφορά το θέμα του Έκτορ Κούπερ; Μετά την χθεσινή του Συνέντευξη Τύπου στην Γεωργία με την οποία ο Αργεντινός πολύπειρος τεχνικός ολοκλήρωσε την συνεργασία του με την ομοσπονδία της χώρας ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο ερχομού του στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και τον Άρη για επόμενα δύο χρόνια. Ένα φλερτ που δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί θετικά ακόμα και μέχρι το βράδυ.

Μαρίν: "Σοβαρός και μεθοδικός ο Κούπερ"


Ο Αθλητικογράφος και super deporte της Βαλένθια, Ράφα Μαρίν, μίλησε στον ARIS FM 92,8, για τον διαφαινόμενο νέο προπονητή της ομάδας του Άρη, Εκτορ Ραούλ Κούπερ.

Για τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ, ως χαρακτήρα είπε: "Ο Κούπερ, είναι ένας προπονητής που τον θυμούνται όλοι στη Βαλένθια, γιατί είχε οδηγήσει την ομάδα δύο φορές στον τελικό του Champions League. Είναι σοβαρός, μεθοδικός, δουλεύει πάρα πολύ, και μελετάει πολύ τις ομάδες. Η εικόνα του προς τα έξω είναι λίγο «κρύα», αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αυστηρός".

Για την τακτική που ακολουθεί δήλωσε: "Σε όλες τις ομάδες από τις οποίες έχει περάσει, σε Αργεντινή και Ευρώπη, έχει φέρει αποτελέσματα. Το σύστημα που ακολουθεί είναι το κλασσικό 4-4-2. Ενισχυμένη άμυνα στις άκρες και στο μέσο, με ενισχυμένους του δύο πάνω επιθετικούς".

Για την αντίδραση των ΜΜΕ από την είδηση της ενδεχόμενης έλευσης του στον Άρη υπογράμμισε ότι: " Η είδηση διαρρέει από χθες το βράδυ στα Ισπανικά ΜΜΕ, οπότε δεν έχουν προλάβει να γραφτούν πολλά. Βέβαια, λόγω του ότι λείπει πολλά χρόνια από την Ισπανία, και λόγω της παραμονής του στην Εθνική Γεωργίας, ως προπονητής είναι πιο γνωστός στο εξωτερικό από την Ισπανία".















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ