ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναμονή για Μάτος, Μόρις

Αναμονή για Μάτος, Μόρις
Νίνης, Δημούτσος, Εθνική, Παναθηναϊκός

Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης για συμφωνία με Μάτος. Θαυμασμός Νίνη, Δημούτσου για "Κάρα"

Εν αναμονή ανακοίνωσης για Μάτος

Την Τρίτη ήρθε στην Αθήνα, σήμερα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες για συμβόλαιο διαρκείας 4 ετών (έναντι 900.000 ευρώ το χρόνο μαζί με τα μπόνους).

Ο λόγος για τον Μαρσέλο Μάτος που εθεάθει στις εγκαταστάσεις της Παιανίας προκειμένου να γνωρίσει το καινούργιο του περιβάλλον αλλά και τους νέους του συμπαίκτες.

Πλέον θεωρείται θέμα χρόνου... η επίσημη ανακοίνωση της "πράσινης" ΠΑΕ για την απόκτηση του 23χρονου Βραζιλιάνου άσου.

Εξετάσεις και θεραπεία ο Μόρις

Στην πρωινή προπόνηση οι "πράσινοι" ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο και δούλεψαν στο γήπεδο με μπάλα. Στην συνέχεια έκαναν ασκήσεις στους κοιλιακούς και στους ραχαίους για ενδυνάμωση και ολοκλήρωσαν με αποθεραπεία.

Το απόγευμα οι παίκτες του Ζοσέ Πεσέιρο άρχισαν με ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής με πάσες, ενώ δούλεψαν στην κατοχή της μπάλας με χρήση μικρών τερμάτων, υπό την επίβλεψη των βοηθών του.

Στην συνέχεια έπαιξαν δίτερμα υπό περιορισμούς και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα της ημέρας με ασκήσεις αντοχής. Ατομικά προπονήθηκαν οι Έκι Γκονζάλες και Θανάσης Τσίγκας, ενώ ο Νασίφ Μόρις συνέχισε την θεραπεία του.

Ο Νοτιοφρικάνος αμυντικός πέρασε νωρίτερα και από ιατρικές εξετάσεις καθώς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και άπαντες περιμένουν τα αποτελέσματα (κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο) προκειμένου να βγει το ιατρικό πόρισμα από το τιμ, ώστε να αποφασιστεί αν θα χρειαστεί ή όχι επέμβαση.

Θαυμασμός "μικρών" για Καραγκούνη

Σωτήρης Νίνης και Ελίνι Δημούτσος αναχώρησαν σήμερα με την αποστολή της Εθνικής Νέων για την Αυστρία, όπου θα συμμετάσχουν με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και τα "γαλανόλευκα" στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19.

Οι δύο ταλαντούχοι παίκτες του "τριφυλλιού" εκτός από τις δηλώσεις για την προσπάθεια της Εθνικής, μίλησαν και για τον Παναθηναϊκό και κυρίως για την επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη.

Δημούτσος: "Θέλω να τον φτάσω"

" Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα το πόσο σημαντικό είναι που πήγα στον Παναθηναϊκό. Όταν κάνω την πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα, θα καταλάβω πού είμαι και τι έχω να αντιμετωπίσω. Δεν έχω πάει ποτέ στην Παιανία και δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τους μελλοντικούς μου συμπαίκτες" είπε αρχικά ο πρώην παίκτης του Ηλυσιακού και συμπλήρωσε:

" Θα ανέβει πολύ το επίπεδο της ομάδας με τον Καραγκούνη. Είναι μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο η μεταγραφή αυτή. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να έχω συμπαίκτη ένα ποδοσφαιριστή με τόσες διακρίσεις.

Έχει κάνει πολλά και σημαντικά στην καριέρα του, ενώ βοήθησε και την Εθνική ομάδα και θέλω να τον φτάσω κάποια στιγμή. Θα προσπαθήσω για μία θέση στην ενδεκάδα παρά το γεγονός ότι έχω πολύ καλούς συμπαίκτες όπως ο Καραγκούνης και ο Μάτος" ανέφερε ο 19χρονος.

Νίνης: "Θ' ανέβει περισσότερο το επίπεδο"

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Νίνης, μιλώντας στα ΜΜΕ είπε για την επιστροφή του "τυπάρα": " Είμαι χαρούμενος που θα έχω συμπαίκτη τον Γιώργο Καραγκούνη. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ήμασταν συμπαίχτες με τον Καραγκούνη.

Όλος ο κόσμος ξέρει την αξία του. Πλέον ο ανταγωνισμός στη μεσαία γραμμή είναι μεγάλος. Είναι μια σπουδαία προσθήκη η οποία θ' ανεβάσει πολύ περισσότερο το επίπεδο της ομάδας μας

.

Το πιο ευχάριστο είναι ότι η επιστροφή του ξεσήκωσε όλο τον κόσμο" τόνισε ο 17χρονος, ο οποίος ρωτήθηκε τόσο για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του όσο και για τους στόχους της ομάδας του, τονίζοντας:

"Δεν μπορώ να χρίσω από τώρα τον Παναθηναϊκό φαβορί για το πρωτάθλημα. Αυτό πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο".



Μιλάει για την επιστροφή ο "Κάρα"


Το μεσημέρι της Πέμπτης (12:00) ο Γιώργος Καραγκούνης αναμένεται να παραχώρησει συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, προκειμένου να μιλήσει για τους λόγους της επιστροφής του από το εξωτερικό, γεγονός που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.






































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ