ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναμονή για τις ανακοινώσεις

Αναμονή για τις ανακοινώσεις
παναθηναικος, προπονηση, πεσειρο, παικτες

Διαψεύδονται απο την ΠΑΕ οι φήμες για τους Κλαούντιο Κασάπα και Σωκράτη Φυτανίδη

Καμία εξέλιξη δεν παρουσιάζεται στην υπόθεση των κεντρικών αμυντικών. Όλοι περιμένουν την ανακοίνωση των ονομάτων, ανάμεσα τους και ο Ζοσέ Πεσέϊρο που θα ήθελε να έχει τους συγκεκριμένους παίκτες στην διάθεση του, ώστε να ξεκινήσει το ''δέσιμο'' της ομάδας. 'Ομως, μέχρι τώρα δεν έχει μαθευτεί το παραμικρό, καθώς απο την ''πράσινη'' ΠΑΕ δεν διαρρέεται το παραμικρό και επικρατεί απόλυτη μυστικότητα.
Μάλιστα, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα μετά τον τραυματισμό του Νασίφ Μόρις, οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές θα έχουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα, καθώς υπάρχουν μόνο οι Γκούμας και Σιόντης στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, που θέλει να αποκτήσει περισσότερες εναλλακτικές λύσεις στον συγκεκριμένο τομέα.

Διάψευση για Κασάπα και Φυτανίδη

Ένα όνομα που ήρθε στο προσκήνιο είναι αυτό του Κλαούντιο Κασάπα, αλλά απο την ''πράσινη'' ΠΑΕ διαψεύδουν την ύπαρξη ενδιαφέροντος.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δήλωσε οτι έχει πρόταση απο τον Παναθηναϊκό και πως τις επόμενες μέρες θα πάρει την οριστική του απόφαση, όμως στο ''τριφύλλι'' λένε οτι πρόκειται για μια περίπτωση που προτάθηκε, αλλά δεν προχώρησε.

Εκτός όμως απο τον Κασάπα, διάψευση υπάρχει και για την περίπτωση του Σωκράτη Φυτανίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες απο την Θεσσαλονίκη, ο αρχηγός του Απόλλωνα Καλαμαριάς δεν θα παραμείνει στους ''κοκκινόμαυρους'', με τον Παναθηναϊκό και το εξωτερικό να είναι οι πιθανότεροι προορισμοί.

Οι ''πράσινοι'' απο την πλευρά τους δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό, ωστόσο κανείς δεν μπορεί ν' αποκλείσει το ενδεχόμενο ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής να είναι μια εναλλακτική λύση για το ''τριφύλλι'' σε περίπτωση που ''ναυαγήσει'' κάποια άλλη υπόθεση.

Απέρριψε πρόταση ο Κότσα (;)
Εκεί που όλοι περιμένουν την ανακοίνωση των ονομάτων των δυο κεντρικών αμυντικών, η ''Corriere dello sport'' αναφέρει οτι ο 33χρονος μεσοεπιθετικός της Ρετζίνα, Φραντσέσκο Κότσα, απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού, ύψους 1 εκ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα πάντως δεν φαίνεται ν' αντιστοιχεί στην πραγματικότητα, καθώς η πρόθεση του ''τριφυλλιού'' είναι να μην ασχοληθεί με παίκτες άνω των 30, παρά μόνο αν υπάρξει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση (π.χ. Καραγκούνης).

Εγκωμιαστικά σχόλια για Νίνη

Όσον αφορά την παρουσία του Σωτήρη Νίνη στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 που διεξάγεται στην Αυστρία, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα εγκωμιαστικά σχόλια. Ο Τύπος της χώρας χαρακτηρίζει τον 17χρονο μέσο του Παναθηναϊκού ''ταλέντο του αιώνα'' και αναφέρουν οτι στον τελικό με την Ισπανία θα υπάρχουν σκάουτερ απο τις Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, Ρεάλ και Τσέλσι, προκειμένου να τον παρακολουθήσουν κόντρα στους Ίβηρες.

Το βάρος στην τακτική, ενοχλήσεις ο ''Παπ''

Απόλυτα φυσιολογικά κυλάει η προετοιμασία στην Ελβετία. Σήμερα οι παίκτες είχαν διπλή προπόνηση, ενώ το επόμενο διήμερο θα υπάρξουν μονές προπονήσεις. Η πρωινή προπόνηση ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας. Στην συνέχεια έγιναν παιχνίδια 5 εναντίον 5 με χρήση μικρών τερμάτων και το βάρος να πέφτει στην τακτική. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με κοιλιακούς, στρέτσινγκ και αποθεραπεία. Ατομικά προπονήθηκαν οι Θανάσης Τσίγκας και Φίλιππος Δάρλας.

Το απόγευμα, μετά την προθέρμανση υπήρχαν ασκήσεις στο κράτημα της μπάλας. Στην συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν πάνω στο πρέσινγκ και στην κυκλοφορία και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδι σε τρείς εστίες και αποθεραπεία.

Το πρόβλημα που προέκυψε, αφορά τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αστράγαλο και για προληπτικούς λόγους, πιθανότατα δεν θ' αγωνιστεί στο φιλικό του Σαββάτου (28/7, 20.30) με τη Λε Μαν. Ατομικά προπονήθηκαν οι Φίλιππος Δάρλας και Θανάσης Τσίγκας ενώ ο Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης δεν πήρε μέρος στην προπόνηση, καθώς ήταν ιδιαίτερα καταπονημένος λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.





















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ