ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναμονή για το τρίτο "χτύπημα"

Αναμονή για το τρίτο "χτύπημα"
Βελιτς, Πεσειρο

Οι "πράσινοι" κινούνται με άκρα μυστικότητα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η τρίτη μεταγραφή

Στον Παναθηναϊκό μπορεί τις τελευταίες μέρες να φαίνεται οτι κινείται... φύλλο, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" έχουν στα υπόψη τους 2-3 περιπτώσεις, όμως μέχρι τώρα δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις. Βέβαια, αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η "πράσινη" ΠΑΕ εντελώς ξαφνικά ν' ανακοινώσει την ολοκλήρωση και της τρίτης μεταγραφής.
Εκτός όμως απο το εξωτερικό, υπάρχουν και κάποιοι στόχοι εντός των συνόρων που εξετάζονται, ωστόσο δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό. Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία για τους Παπαζαχαρία και Μάκο, όμως όλα αυτά την συγκεκριμένη στιγμή ειναι φήμες και τίποτα περισσότερο, καθώς οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν λένε το παραμικρό αν δεν ολοκληρωθεί πρώτα μια μεταγραφή.

Το... βιολί τους οι Πορτογάλοι
Οι Πορτογάλοι απο την άλλη, συνεχίζουν το... βιολί τους και γράφουν ονόματα που ενδιαφέρουν τους "πράσινους". Συγκεκριμένα στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι τόσο ο Παναθηναϊκός όσον και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες κινούνται για την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού της Μπελενένσες, Ρολάντο Ζόρζε.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα την χρονιά που πέρασε και βοήθησε τα μέγιστα ώστε να βγει η ομάδα στην Ευρώπη. Αυτό το διάστημα ο παίκτης βρίσκεται στην Ολλανδία όπου συμμετέχει στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα των Ελπίδων.





TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ