ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ανανεώνει με Κοουτίνιο, κράτησε Λάμπερτ

Ανανεώνει με Κοουτίνιο, κράτησε Λάμπερτ

Η Λίβερπουλ δεν πήρε παίκτη την τελευταία ημέρα των μεταγραφών όμως βγήκε κερδισμένη από τον χειρισμό των περιπτώσεων των Κοουτίνιο και Ρίκι Λάμπερτ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Λίβερπουλ ήταν η μία από τις δύο μόλις ομάδες της Premier League (η άλλη ήταν η Νιούκαστλ) που δεν έκανε ούτε μία μεταγραφή τον Ιανουάριο, παρόλα αυτά το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου έφερε δύο ευχάριστες ειδήσεις για τον Μπρένταν Ρότζερς.

Η πρώτη έχει να κάνει με τον Κοουτίνιο, με τα ρεπορτάζ από το Νησί να αναφέρουν πως η διοίκηση των "κόκκινων" και ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος έδωσαν τα χέρια για την υπογραφή νέου συμβολαίου (με βελτιωμένους οικονομικούς όρους για τον παίκτη) το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από την ερχόμενη εβδομάδα και θα εκπνέει το καλοκαίρι του 2020.

Το δεύτερο ευχάριστο μαντάτο για τον Ρότζερς είναι η παραμονή του Ρίκι Λάμπερτ στο μεγάλο λιμάνι παρά το γεγονός ότι προέκυψε ενδιαφέρον για τον παίκτη στο... παρά πέντε.

Η Άστον Βίλα παρουσιάστηκε με άκρως δελεαστική πρόταση ύψους 5.000.000 λιρών σε μετρητά, η Λίβερπουλ ενημέρωσε τον 32χρονο Άγγλο φορ πετώντας παράλληλα το μπαλάκι στο δικό του κορτ και εκείνος επέλεξε να μείνει.

Αν και γνώριζε πως θα κέρδιζε περισσότερα χρήματα και θα είχε μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Μπέρμινχαμ (στη Λίβερπουλ υπάρχουν επίσης στη γραμμή κρούσης οι Στάριτζ, Στέρλινγκ, Μπορίνι και Μπαλοτέλι ) έμεινε στο "Anfield", γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Ρότζερς μιας που δεν είδε κανέναν από τους επιθετικούς του να αποχωρεί τον Ιανουάριο.

Θα πρέπει φυσικά να επισημανθεί ότι ο Λάμπερτ δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τη Λίβερπουλ ενώ το περαμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ 17 ολόκληρα χρόνια από τότε που είδε την πόρτα της εξόδου όντας στις ομάδες Νέων του συλλόγου.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ