ΑΕΚ

Ανανεώνει με Σέζαρ

Ανανεώνει με Σέζαρ
ΖΟΥΛΙΟ ΣΕΖΑΡ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης πρότεινε πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας με τον Ζούλιο Σέζαρ

Επαφή με τον Ζούλιο Σέζαρ για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ είχε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά από εισήγηση του Λορένσο Σέρα Φερέρ κάλεσε τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και τον μάνατζέρ του Πάουλο Μπαρμπόσα και έγινε μία πρώτη διερευνητική επαφή. Οι δύο πλευρές δεν συζήτησαν για το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, απλά έγινε μια διερευνητική επάφή για να ξεκαθαριστούν οι προθέσεις των δυο πλευρών.
Το επόμενο ραντεβού, όπου θα γίνει λόγος και για χρήματα, θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα. Πρόθεση της διοίκησης είναι να προσφέρει στον 27χρονο Βραζιλιάνο συμβόλαιο ως το 2010, δηλαδή διετή επέκταση στο τρέχον, που λήγει το καλοκαίρι του 2008. Η επιθυμία των δύο πλευρών για συνέχιση της συνεργασίας τους είναι αμοιβαία και όλα δείχνουν πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει μία σημαντική "εσωτερική" μεταγραφή.

Νούνιες: "Με ενδιαφέρει η προοπτική της ΑΕΚ"
Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ παρακολούθησε το παιχνίδι της Αρχεντίνος Τζούνιορς με την Μπόκα Τζούνιορς έχοντας στραμμένο το βλέμμα του στον Λεονέλ Χόρχε Νούνιες, που αγωνίζεται στους γηπεδούχους. Ο 23χρονος φορ ήταν ο δημιουργός του πρώτο γκολ της ομάδας του και σκόρερ του δεύτερου στο τελικό 3-3.

Ο Νούνιες δήλωσε στην "Sportday" άγνοια για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, ωστόσο τόνισε πως θα ερχόταν με ευχαρίστηση στην Ελλάδα. "Δεν ξέρω κάτι για ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Αλήθεια, δεν μου έχει μιλήσει κανένας σχετικά με αυτό το θέμα. Φυσικά και θα με ενδιέφερε η προοπτική να έρθω στην ΑΕΚ. Θα με ενδιέφερε δίχως δεύτερη σκέψη. Καταλαβαίνετε ότι θα ήθελα πολύ να παίξω στην Ευρώπη. Ειδικά σε μία ομάδα που παίζει στο Champions League, όπως η ΑΕΚ. Θα ήταν φανταστικό για μένα. Εξάλλου, το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο και λογικά η ΑΕΚ δεν θα χρειαστεί να πληρώσει την Αρχεντίνος", τόνισε.

Εξελίξεις για Μαντούκα
Στην υπόθεση του Μαντούκα αναμένονται εξελίξεις αυτή την εβδομάδα. Η ΑΕΚ κατέθεσε την πρόταση της στην Μπενφίκα (700.000 ευρώ) και περιμένει την απάντηση των Πορτογάλων, με την διοίκηση της Ένωσης να είναι αισιόδοξη για την θετική έκβαση της υπόθεσης.

Στην περίπτωση που οι "Αετοί" αποδεχτούν την πρόταση της ΑΕΚ, τότε ο Μαντούκα θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κιτρινόμαυρους". Ο ατζέντης του 27χρονου Βραζιλιάνου είναι στη Λισσαβώνα και θα επιχειρήσει σήμερα ή αύριο να ολοκληρώσει τη συμφωνία.

Έρχεται ο Μπονέτο
Εντός των επόμενων 48 ωρών αναμένεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του Στέφανο Σορεντίνο, Μπέπε Μπονέτο, για να συζητήσει σχετικά με το μέλλον του παίκτη του στην Ελλάδα. Επιθυμία του Ιταλού τερματοφύλακα είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του, ωστόσο επί της παρούσης δεν υπάρχει κάποια πρόταση από ομάδα της Serie A.













TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ