ΑΡΗΣ

Ανανεώνει ο Κολτσίδας

Ανανεώνει ο Κολτσίδας
Κολτσιδας

Η διοίκηση του Αρη έχει αποφασίσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Κολτσίδα

Ο Ισπανός τεχνικός του Άρη γνωρίζει πως δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ευθύμη Κουλουχέρη που θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στους Κρητικούς αλλά όπως φαίνεται και στον Άλεξ Πέρεθ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Κατά τα άλλα ο Γιώργος Κολτσίδας που στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου έμοιαζε να είχε πάρει την οριστική του απόφαση να κλείσει την καριέρα του με το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα συνεχίσει και του χρόνου.

Το κλίμα που επικρατεί φέτος στον Άρη τον έκανε να το ξανασκεφτεί, να διαφοροποιήσει την αρχική του απόφαση, να δεχθεί την πρόταση για να συνεχίσει έναν ακόμη χρόνο κι αφού αφουγκράστηκε και την επιθυμία του κόσμου ακόμη και εντός της εβδομάδας ο Γιώργος Κολτσίδας μπορεί να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να ανανεώσει το συμβόλαιο του και για του χρόνου.

Η κοινή επιθυμία για συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας και για του χρόνου ήταν το στοιχείο που φάνηκε στις τελευταίες συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στις δύο πλευρές και το μόνο που απομένει είναι να υλοποιηθεί και εγγράφως.

Τα εισιτήρια με Εργοτέλη


Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι από σήμερα διατίθενται τα εισιτήρια του αγώνα με τον Εργοτέλη, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 19:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν:
* 12 ευρώ στις Θύρες 1 και 3
* 20 ευρώ στη Θύρα 2
* 30 ευρώ στη Θύρα 9
* 50 ευρώ στις Θύρες 7Β και 7Γ
* 60 ευρώ στη Θύρα 7Α

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το ARIS MEGASTORE (κάτω από τη Θύρα 2) και από όλους τους συνδέσμους φίλων Άρη.
















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ