ΙΝΤΕΡ

Ανανεώνει ο Λούσιο

Inter Milan's Lucio reacts during the Italian serie A soccer match against Parma at the Tardini stadium in Parma April 16, 2011. REUTERS/Stringer  (ITALY - Tags: SPORT SOCCER)
Inter Milan's Lucio reacts during the Italian serie A soccer match against Parma at the Tardini stadium in Parma April 16, 2011. REUTERS/Stringer (ITALY - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Ίντερ όπως φαίνεται θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους "νερατζούρι" τουλάχιστον για ακόμη ένα χρόνο σύμφωνα με ιταλικά μέσα. Απομένει η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο 33άχρονος αμυντικός που το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνη του 2012, θέλει να συνεχίσει να φοράει την φανέλα της ιταλικής ομάδας.

Φήμες ανέφεραν πως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής φέτος ή το προσεχή Ιανουάριο, θα επέστρεφε στην πατρίδα του, ώστε η Ίντερ να έπαιρνε και κάποια χρήματα από την πώληση του.

"Θέλω να μείνω εδώ. Περιμένω την διοίκηση να μου προσφέρει νέο συμβόλαιο και νομίζω πως θα το κάνει σύντομα. Είμαι στο κλαμπ δύο χρόνια και θα ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι εδώ".

"Βέβαια όλα εξαρτώνται από το τι θα αποφασίσει η ομάδα μου, αλλά απ ό,τι νομίζω σκοπός της διοίκησης είναι να μου ανανεώσει το συμβόλαιο", πρόσθεσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου.

Ενώ μίλησε και για την φετινή σεζόν λέγοντας: "Σίγουρα δεν ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας...Ίσως να μην δείξαμε την απαιτούμενη προσοχή στα ματς τα οποία παίξαμε. Υπήρχαν αρκετά δύσκολα παιχνίδια που έπρεπε να δείξουμε χαρακτήρα και δεν το κάναμε".

"Του χρόνου θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε το ιταλικό πρωτάθλημα. Θα είναι σίγουρα μεγάλη μάχη γιατί όλες οι ομάδες πλέον είναι πολύ δυνατές", τόνισε ο Λουσιμάρ Φερέιρα ντα Σίλβα όπως είναι το πλήρες όνομα του.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ