ΙΩΝΙΚΟΣ

Ανανέωσαν Ντα Κόστα, Ονουάτσι

Ανανέωσαν Ντα Κόστα, Ονουάτσι
Ντα Κόστα

Συμφώνησαν την επέκτασση των συμβολαίων τους μέχρι το 2011 οι Φιλίπ Ντα Κόστα και Μπέντζαμιν Ονουάτσι

Οι δύο ξένοι ποδοσφαιριστές, συνοδευόμενοι από τον μάνατζερ τους, Τάσο Ραγκούση, συμφώνησαν με τη διοίκηση της ΠΑΕ, την επέκταση των συμβολαίων τους, τα οποία έληγαν το 2009, έως το 2011.

Αμέσως μετά την υπογραφή των νέων συμβολαίων τους, οι δύο ποδοσφαιριστές προέβησαν στην ακόλουθη κοινή δήλωση:

"Ευχαριστούμε την οικογένεια Κανελλάκη και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ιωνικός, Σταύρο Σιέμπο, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και μας δείχνουν αλλά και για το ρίσκο που πήραν αρχικά, όταν μας έφεραν στον Ιωνικό, καθώς δεν ήρθαμε ως μεταγραφή από τη Μπαρτσελόνα.

Το γεγονός ότι δεχθήκαμε να επεκτείνουμε τη χρονική διάρκεια των συμβολαίων μας δείχνει ότι είμαστε απολύτως ευχαριστημένοι από την οικογένεια Κανελλάκη καθώς και από την ομάδα και έτσι σήμερα το βράδυ, παρουσία του μάνατζέρ μας, Τάσου Ραγκούση, υπογράψαμε τα νέα μας συμβόλαια, τα οποία λήγουν τον Ιούνιο του 2011.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τη Διοίκηση της ΠΑΕ και τον κόσμο της ομάδας, ότι θα δώσουμε τα πάντα προκειμένου ο Ιωνικός να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Ακόμη και τώρα που η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και η πίστη μας αυτή αποδεικνύεται με την υπογραφή της επέκτασης των συμβολαίων μας. Ο Ιωνικός μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να το πετύχουμε".











TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ